Adidas boxing Bokshandschoenen

Bekijk meer producten van Adidas boxing

Bokshandschoenen
Sorteren

     

12

Adidas Hybrid 100 Dynamic Fit (Kick)Bokshandschoenen Zwart/Roze 6% Korting Adidas Hybrid 100 Dynamic Fit (Kick)Bokshandschoenen Zwart/Roze (ADIHDF100ZP)


De Hybrid 100 is ideaal met zijn zeer interessante prijs voor een wel hele goede handschoen. De padding van de handschoen bestaat uit meerdere foamlagen. Dit zorgt voor extra comfort en protectie. De klittenbandsluiting is half elastisch waardoor je deze extra strak kunt aantrekken ter bescherming van je polsen. De handschoenen zijn speciaal voor dames extra smal vormgegeven. Het PU materiaal is van hoogwaardige kwaliteit en heeft een schitterend opvallend mooi design. Deze (kick)bokshandschoenen zijn geschikt voor beginners en gevorderden.

€37,50

€34,95

  uw voordeel €2,55 (incl. BTW)

Adidas Hybrid 300 (Kick)Bokshandschoenen Zwart/Geel 16% Korting Adidas Hybrid 300 (Kick)Bokshandschoenen Zwart/Geel (ADIH300GZ)

De Hybrid 300 is een ergonomisch vormgegeven lederen handschoen voor de beste bescherming een optimaal comfort. De padding van de handschoen bestaat uit meerdere foamlagen. Dit zorgt voor extra comfort en protectie. De brede klittenbandsluiting met opstaande rand en de extra elastische sluiting beschermen je polsen optimaal. De binnenzijde van de handschoen hebben een satijn-laag waardoor extra comfortabel aanvoelen. Deze (kick)bokshandschoenen zijn geschikt voor gevorderden en professionals.

€137,50

€114,95

  uw voordeel €22,55 (incl. BTW)

Adidas Hybrid 200 (Kick)Bokshandschoenen Geel/Zwart 9% Korting Adidas Hybrid 200 (Kick)Bokshandschoenen Geel/Zwart (ADIH200GZ)

De Hybrid 200 is een ergonomisch vormgegeven lederen handschoen voor de beste bescherming een optimaal comfort. De padding van de handschoen bestaat uit meerdere foamlagen. Dit zorgt voor extra comfort en protectie. De brede klittenbandsluiting beschermt je polsen optimaal. Door het anatomisch voorgevormd model zijn je stoten snel en hard. Deze (kick)bokshandschoenen zijn geschikt voor gevorderden en professionals.

€109,95

€99,95

  uw voordeel €10,- (incl. BTW)

Adidas Hybrid 100 (Kick)Bokshandschoenen Zwart/Geel 6% Korting Adidas Hybrid 100 (Kick)Bokshandschoenen Zwart/Geel (ADIH100ZG)

De Hybrid 100 is ideaal met zijn zeer interessante prijs voor een wel hele goede handschoen. De padding van de handschoen bestaat uit meerdere foamlagen. Dit zorgt voor extra comfort en protectie. De klittenbandsluiting is half elastisch waardoor je deze extra strak kunt aantrekken ter bescherming van je polsen. Door het anatomisch voorgevormd model zijn je stoten snel en hard. Het PU materiaal is van hoogwaardige kwaliteit en heeft een schitterend opvallend mooi design. Deze (kick)bokshandschoenen zijn geschikt voor  beginners en gevorderden.

€37,50

€34,95

  uw voordeel €2,55 (incl. BTW)

Adidas Safety Sparring Bokshandschoenen Veter Zwart/Rood 7% Korting Adidas Safety Sparring Bokshandschoenen Veter Zwart/Rood (ADIBC22ZR)

Deze kickbokshandschoenen zijn gemaakt van top kwaliteit leder. Het zijn professionele handschoenen met veter sluiting zodat de handschoenen extra strak aangetrokken kunnen worden. Door het EASY PULL systeem uis het aantrekken van de veters een fluitje van een cent. Deze handschoen wordt gebruikt in de trainingen door wereldkampioenen als Peter Aerts, Rico Verhoeven en Albert Kraus.

€129,95

€119,95

  uw voordeel €10,- (incl. BTW)

Adidas Hybrid 100 Dynamic Fit (Kick)Bokshandschoenen Shocking Red 6% Korting Adidas Hybrid 100 Dynamic Fit (Kick)Bokshandschoenen Shocking Red (ADIHDF100RW)

De Hybrid 100 is ideaal met zijn zeer interessante prijs voor een wel hele goede handschoen. Dit zorgt voor extra comfort en protectie. De handschoenen zijn speciaal voor dames extra smal vormgegeven. Deze (kick)bokshandschoenen zijn geschikt voor beginners en gevorderden.

€37,50

€34,95

  uw voordeel €2,55 (incl. BTW)

Adidas Female Power 200 bokshandschoenen wit/blauw Adidas Female Power 200 bokshandschoenen wit/blauw (ADIFPBG200WB)

Deze Adidas Female Power 200 bokshandschoenen wit/blauw zijn speciaal ontwikkeld voor dames. De bokshandschoenen zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit PU. De handschoenen hebben een lange duurzaamheid en zeer mooi design door de frisse kleuren. De handschoenen hebben een zeer veilige padding die de handen goed beschermt. De klittenbandsluiting geeft de pols extra steun. De pasvorm is perfect en ideaal voor de vrouwelijke vechtsporter.

€44,95

 (incl. BTW)

Adidas Power 300 bokshandschoenen Uitverkoop Adidas Power 300 bokshandschoenen (ADIPBG300)

Adidas Boxing is er weer in geslaagd om werkelijk de meest fantastische handschoen van dit moment te ontwikkelen. De Adidas Power 300 is speciaal ontwikkeld voor de vechtsporter met een enorme kracht in de armen. De voorgevormde padding maakt het makkelijk om het maken van de vuist constant vast te houden. De padding is zeer stevig en geeft handen en polsen een enorme bescherming. De stevige klittenbandsluiting bij de pols zorgt voor extra steun en comfort. De (kick)bokshandschoenen zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit leder wat zorgt voor een soepele maar vooral ook zeer duurzame bokshandschoen. De unieke 3D logo's op de bokshandschoenen en op de polssluiting geven een uniek design. Deze (kick)bokshandschoenen zijn geschikt voor elk niveau. Voor beginners maar ook zeker voor de absolute professional.

€129,95

€94,95

  uw voordeel €35,- (incl. BTW)

Adidas Energy 300 bokshandschoenen Adidas Energy 300 bokshandschoenen (ADIEBG300)

De Energy 300 is ontwikkeld voor een hoop energie, snelle combinaties, pad training enzovoort. Het meest unieke aan deze kickbokshandschoenen is de padding. Deze bestaat uit 1 stuk van vingertoppen tot aan het einde van de pols. Adidas is hier uniek mee! De padding uit 1 stuk zorgt voor heel veel extra comfort, de pols krijgt extra ondersteuning en bescherming. De totale handschoen zorgt voor een heerlijke pasvorm en beschermd de handen tot het uiterste. De handschoen is gemaakt van leder van de hoogst mogelijke kwaliteit en heeft een schitterend opvallend design. De mooie 3D strepen over de handschoen zijn een lust voor het oog. De klittenbandsluiting is ook helemaal perfect, door het oog kan de sluiting nog beter dan anders worden aangetrokken, het extra stukje elastiek dat alleen aan de binnenzijde zit zorgt voor extra makkelijk aantrekken van de sluiting. De buitenzijde van de sluiting is volledig van leder wat zorgt voor de goede steun. Deze (kick)bokshandschoenen zijn geschikt voor elk niveau. Voor beginners maar ook zeker voor de professional.

€126,50

 (incl. BTW)

Adidas Energy 200 bokshandschoenen Adidas Energy 200 bokshandschoenen (ADIEBG200)

De Energy 200 is ontwikkeld voor een hoop energie, snelle combinaties, pad training enzovoort. Het meest unieke aan deze kickbokshandschoenen is de padding. Deze bestaat uit 1 stuk van vingertoppen tot aan het einde van de pols. Adidas is hier uniek mee! De padding uit 1 stuk zorgt voor heel veel extra comfort, de pols krijgt extra ondersteuning en bescherming. De totale handschoen zorgt voor een heerlijke pasvorm en beschermt de handen tot het uiterste. De handschoen is gemaakt van maya PU van de hoogst mogelijke kwaliteit en heeft een schitterend opvallend design. De mooie 3D strepen over de handschoen zijn een lust voor het oog. De klittenbandsluiting is ook helemaal perfect, mooi 3D logo stevig voor extra steun en comfort. Deze (kick)bokshandschoenen zijn geschikt voor elk niveau. Voor beginners maar ook zeker voor de professional.

€54,95

€39,95

  uw voordeel €15,- (incl. BTW)

Adidas Energy 100 bokshandschoenen zwart/wit 12% Korting Adidas Energy 100 bokshandschoenen zwart/wit (ADIEBG100Z)

De energy 100 is ideaal met zijn zeer interessante prijs voor een wel hele goede handschoen. Het meest unieke aan deze kickbokshandschoenen is de padding. Deze bestaat uit 1 stuk van vingertoppen tot aan het einde van de pols. Adidas is hier uniek mee! De padding uit 1 stuk zorgt voor heel veel extra comfort, de pols krijgt extra ondersteuning en bescherming. Door de voorgevormde padding is het maken van een vuist geen probleem meer. Het PU materiaal is van hoogwaardige kwaliteit en heeft een schitterend opvallend mooi design. De klittenbandsluiting zorgt voor extra comfort en een goede stevige sluiting en de perfecte fit.  Deze (kick)bokshandschoenen zijn geschikt voor  beginners en gevorderden.

€39,95

€34,95

  uw voordeel €5,- (incl. BTW)

Adidas Energy 100 bokshandschoenen rood/wit 12% Korting Adidas Energy 100 bokshandschoenen rood/wit (ADIEBG100R)

De energy 100 is ideaal met zijn zeer interessante prijs voor een wel hele goede handschoen. Het meest unieke aan deze kickbokshandschoenen is de padding. Deze bestaat uit 1 stuk van vingertoppen tot aan het einde van de pols. Adidas is hier uniek mee! De padding uit 1 stuk zorgt voor heel veel extra comfort, de pols krijgt extra ondersteuning en bescherming. Door de voorgevormde padding is het maken van een vuist geen probleem meer. Het PU materiaal is van hoogwaardige kwaliteit en heeft een schitterend opvallend mooi design. De klittenbandsluiting zorgt voor extra comfort en een goede stevige sluiting en de perfecte fit.  Deze (kick)bokshandschoenen zijn geschikt voor  beginners en gevorderden.

€39,95

€34,95

  uw voordeel €5,- (incl. BTW)

Adidas Energy 100 bokshandschoenen blauw/wit 12% Korting Adidas Energy 100 bokshandschoenen blauw/wit (ADIEBG100B)

De energy 100 is ideaal met zijn zeer interessante prijs voor een wel hele goede handschoen. Het meest unieke aan deze kickbokshandschoenen is de padding. Deze bestaat uit 1 stuk van vingertoppen tot aan het einde van de pols. Adidas is hier uniek mee! De padding uit 1 stuk zorgt voor heel veel extra comfort, de pols krijgt extra ondersteuning en bescherming. Door de voorgevormde padding is het maken van een vuist geen probleem meer. Het PU materiaal is van hoogwaardige kwaliteit en heeft een schitterend opvallend mooi design. De klittenbandsluiting zorgt voor extra comfort en een goede stevige sluiting en de perfecte fit.  Deze (kick)bokshandschoenen zijn geschikt voor  beginners en gevorderden.

€39,95

€34,95

  uw voordeel €5,- (incl. BTW)

Adidas Energy 100 bokshandschoenen zwart/roze 12% Korting Adidas Energy 100 bokshandschoenen zwart/roze (ADIEBG100P)

De energy 100 is ideaal met zijn zeer interessante prijs voor een wel hele goede handschoen. Het meest unieke aan deze kickbokshandschoenen is de padding. Deze bestaat uit 1 stuk van vingertoppen tot aan het einde van de pols. Adidas is hier uniek mee! De padding uit 1 stuk zorgt voor heel veel extra comfort, de pols krijgt extra ondersteuning en bescherming. Door de voorgevormde padding is het maken van een vuist geen probleem meer. Het PU materiaal is van hoogwaardige kwaliteit en heeft een schitterend opvallend mooi design. De klittenbandsluiting zorgt voor extra comfort en een goede stevige sluiting en de perfecte fit.  Deze (kick)bokshandschoenen zijn geschikt voor  beginners en gevorderden.

€39,95

€34,95

  uw voordeel €5,- (incl. BTW)

Adidas Speed 200 bokshandschoenen 16% Korting Adidas Speed 200 bokshandschoenen (ADISBG200)

Adidas Boxing is er weer in geslaagd om werkelijk de meest fantastische handschoen van dit moment te ontwikkelen. De Adidas Power 300 is speciaal ontwikkeld voor de vechtsporter met een enorme kracht in de armen. De voorgevormde padding maakt het makkelijk om het maken van de vuist constant vast te houden. De padding is zeer stevig en geeft handen en polsen een enorme bescherming. De stevige klittenbandsluiting bij de pols zorgt voor extra steun en comfort. De (kick)bokshandschoenen zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit leder wat zorgt voor een soepele maar vooral ook zeer duurzame bokshandschoen. De unieke 3D logo's op de bokshandschoenen en op de polssluiting geven een uniek design. Deze (kick)bokshandschoenen zijn geschikt voor elk niveau. Voor beginners maar ook zeker voor de absolute professional.

€62,50

€52,50

  uw voordeel €10,- (incl. BTW)

Adidas K-Power 300 Thai bokshandschoenen Adidas K-Power 300 Thai bokshandschoenen (ADIKP300)

De Adidas K-Power 300 is speciaal ontwikkeld voor de vechtsporter met een enorme kracht in de armen en een voorkeur voor de Thaise vechtstijl. De voorgevormde padding maakt het makkelijk om het maken van de vuist constant vast te houden. Door het ver doorlopende posldeel wordt de pols extra ondersteunt en beschermd wat zorgt voor nog meer comfort. De padding is zeer stevig en geeft handen en polsen een enorme bescherming. De stevige klittenbandsluiting met extra gemakkelijke sluiting om extra goed te kunnen sluiten bij de pols zorgt voor extra steun en comfort. De (kick)bokshandschoenen zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit leder met een PU binnenzijde wat zorgt voor een soepele maar vooral ook zeer duurzame bokshandschoen.  Deze (kick)bokshandschoenen zijn geschikt voor elk niveau. Voor beginners maar ook zeker voor de absolute professional.

€84,95

 (incl. BTW)

Adidas Power 100 bokshandschoenen 9% Korting Adidas Power 100 bokshandschoenen (ADIPBG100Z)

Adidas Boxing is er in geslaagd om de mooie Power 100 bokshandschoen te ontwikkelen voor de meest scherpe prijs. Nergens op de markt vinden we deze kwaliteit van PU terug, met een super comfortabele en veilige padding die voorgevormd is. Een goede strakke klittenbandsluiting met kleine stukje elastiek om de pols extra te kunnen fixeren. De handschoen is geschikt voor beginners en licht gevorderden.

€32,95

€29,95

  uw voordeel €3,- (incl. BTW)

Adidas Speed 100 bokshandschoenen 11% Korting Adidas Speed 100 bokshandschoenen (ADISBG100)

De Speed 100 is ontwikkeld voor de vechtsporter die van het snelle werk houdt voor snelle combinaties, pad training enzovoort. Het meest unieke aan deze kickbokshandschoenen is de padding. Deze bestaat uit 1 stuk van vingertoppen tot aan het einde van de pols. adidas is hier uniek mee! De padding uit 1 stuk zorgt voor heel veel extra comfort, de pols krijgt extra ondersteuning en bescherming. De totale handschoen zorgt voor een heerlijke pasvorm en beschermd de handen tot het uiterste. Het PU materiaal is van hoogwaardige kwaliteit en heeft een schitterend opvallend design. De deel elastische klittenbandsluiting zorgt voor extra comfort en een goede stevige sluiting en de perfecte fit.  Deze (kick)bokshandschoenen zijn geschikt voor  beginners en gevorderden.

€44,95

€39,95

  uw voordeel €5,- (incl. BTW)

Adidas Fitness Bokshandschoenen Paars/wit Adidas Fitness Bokshandschoenen Paars/wit (ADIBL05PW-size)

Dit is de nieuwste aanwinst in de “adidas Boxing Cub” lijn. Deze handschoen is perfect in gebruik en echt een lust voor het oog. Een ventilerende binnenzijde wat zorgt voor extra comfort en een langere levensduur (Climacool). Uitgevoerd in PU materiaal wat zeer stevig is en een zeer comfortabele pasvorm en padding die zorgt voor de nodige bescherming. De handschoenen hebben een klittenbandsluiting die uw polsen extra steun bieden.

€47,50

 (incl. BTW)

Adidas Glory Prof. Bokshandschoenen Rood/wit Adidas Glory Prof. Bokshandschoenen Rood/wit (ADIBC06RW-size)

Deze kickbokshandschoenen zijn gemaakt van het beste kwaliteit leder.

Het zijn professionele wedstrijd handschoenen met veter sluiting zodat de handschoenen extra strak aangetrokken kunnen worden.

Een moulded foam padding in combinatie met paardenhaar zorgt voor de nodige bescherming en comfort van uw handen.

€115,-

 (incl. BTW)

9.2
Adidas Response Bokshandschoenen roze 1 10 9 9/10 Adidas Response Bokshandschoenen roze

Leuke handschoentjes voor mijn dochtertje, ze is er blij mee.

Lonsdale Bokshandschoen Rookie Spar Training rood 402227 1 10 9 9/10 Lonsdale Bokshandschoen Rookie Spar Training rood 402227

Zeer blij met de handschoenen voor mijn zoontje

Lonsdale Vintage Bokshandschoen bruin 402204 1 10 10 10/10 Lonsdale Vintage Bokshandschoen bruin 402204

Mooie klassieke uitziende bokshandschoenen. Zitten comfortabel om de hand heen en biede...

Booster BBGLL-5 leer veter bokshandschoenen 1 10 9 9/10 Booster BBGLL-5 leer veter bokshandschoenen

Wat zeer prettig is dat de duim extra dik is. Ik was al een tijdje op zoek naar zo'n so...

Booster Pro Range BGL V4 leren bokshandschoenen 1 10 8 8/10 Booster Pro Range BGL V4 leren bokshandschoenen

Fijne bokshandschoen!

Ernesto Hoost Kids bokshandschoenen 1 10 9 9/10 Ernesto Hoost Kids bokshandschoenen

Leuke bokshandschoenen voor mijn zoon voor een leuke prijs!

Ernesto Hoost Ultimate bokshandschoenen 1 10 10 10/10 Ernesto Hoost Ultimate bokshandschoenen

Bokshandschoenen met goede padding, zitten erg fijn.

Queen QBG Fantasy bokshandschoenen 1 10 10 10/10 Queen QBG Fantasy bokshandschoenen

Boks nu al een tijdje met deze handschoenen in de sportschool en ze zitten uitstekend. ...

Booster Pro Range BGL V3 leren bokshandschoenen 1 10 8 8/10 Booster Pro Range BGL V3 leren bokshandschoenen

Super bokshandschoenen, luchten fijn en goed om helemaal mee los te gaan!

Booster Pro Range BGL V3 leren bokshandschoenen 1 10 10 10/10 Booster Pro Range BGL V3 leren bokshandschoenen

I am very satisfied. Monday make order...wednesday got my gloves right after lunch time.

Bekijk alle Beoordelingen
Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Handschoenen > Bokshandschoenen

Print