Adidas fitnessapparatuur

Adidas, wie kent het merk niet? Misschien wel het grootste sportmerk ter wereld! Adidas heeft nú ook Fitnessappratuur, welke wij graag onder de aandacht willen brengen. De Adidas crosstrainer heeft een positief effect op de gezondheid, waardoor je je fitter voelt met gewichtsverlies als resultaat. De Adidas loopband is van hoge kwaliteit en geschikt voor thuisgebruik. De Adidas Hometrainer biedt kwaliteit en veiligheid voor een resultaatgerichte thuis-training. De Halterbanken van adidas zijn verstelbaar en voorzien van comfort voor een optimale krachtoefening.

De missie van Adidas is om het beste sportmerk wereldwijd te zijn. Om dit doel te bereiken, houden ongeveer 54.000 medewerkers in meer dan 160 landen een sportieve lifestyle aan. Dit wordt met betrokkenheid, passie en teamgeest tot stand gebracht. Adidas is innovatief op het gebied van sport en fitness. 

Adidas fitnessapparatuur
Sorteren

     

Adidas Multi fitness bank Essential halterstation 17% Korting Adidas Multi fitness bank Essential halterstation (7203.300/VOORRAAD)

De compacte Adidas Bench biedt de mogelijkheid tot een volledige workout van het boven- en onderlichaam. Train verschillende spiergroepen door het bankje simpelweg in een andere hoek te zetten. De gewatteerde rugleuning zorgt ervoor dat je in comfort je oefeningen kunt doen.  

€199,95

€165,-

  uw voordeel €34,95 (incl. BTW)

Adidas Essential Workout Bench halterbank Adidas Essential Workout Bench halterbank (7203.301)

Deze Adidas Essential Workout Bench halterbank is ontwikkeld om intensieve workouts te geven. Door de vijf verschillende hellingshoeken zullen de trainingen gevarieerd blijven.

Met het squatrek kan je de apparatuur gebruiken in zijn volle capaciteit.

Het squat rack kan worden gebruikt in combinatie met de bank, om de halter vast te houden of apart wanneer je specifiek op squats traint.

€449,-

€429,-

  uw voordeel €20,- (incl. BTW)

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Merken > Adidas fitnessapparatuur

Print