Agglorex Beoordelingen

Agglorex

De lichte en elastische AGGLOFOAM SPORTS schuimplaten maken met succes deel uit van verschillende sportvloersystemen. In veel zaalsportvloeren wordt onze AGGLOFOAM SPORTS ingezet om te komen tot optimale schokdemping, baltoets en krachtafbouw bij uitoefening van alle mogelijke zaalsportdisciplines. Dit draagt bij tot een veerkrachtige en betrouwbare sportvloer met een duurzaam karakter. Een sportvloer met een AGGLOFOAM SPORTS-element staat voor jarenlang veilig en comfortabel sportplezier zonder blessures!

In zowel Nederland als Belgie heeft Vechtsport24.nl vele sportzalen ingericht met sportmatten van Agglorex. Agglorex zorgt ervoor dat wij ons kunnen overtuigen van de hoogst kwaliteit matten met de best voordelen. Agglorex heeft vele maten, soorten en kleuren sportmatten maar hoofdzakelijk bestaat het assortiment uit twee types: MMA matten en Judo matten. Deze matten bieden ieder hun specifieke eigenschappen die voor het beste comfort en sportsucces zorgen.


Lees meer over Agglorex >

Bezoekers van onze site beoordelen producten van Agglorex gemiddeld met een 0 in de 0 reviews hieronder :

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Momenteel zijn wij bezig met onderhoud aan deze webshop. Bekijk ons volledige assortiment op fitness24.nl. naar fitness24.nl

Home | Merken > Agglorex > Beoordelingen

Print