Bokszakken Beoordelingen

Bokszakken


Lees meer over Bokszakken >

Bezoekers van onze site beoordelen producten van Bokszakken gemiddeld met een 9,1 in de 15 reviews hieronder :

Bruce Lee Bokszak 120 cm Bisonyl 14BLSBO070

Bruce Lee Bokszak 120 cm Bisonyl 14BLSBO070

Bruce Lee Bokszak 120 cm Bisonyl 14BLSBO070 1 10 7 Joep de Wijs 2015-10-21

Bokszak is meest prijs voordelig. Had er niet al te hoge verwachtingen van maar toen hij in huis kwam was ik verbaast van de kwaliteit en robuustheid!

Bekijk hier het product Bruce Lee Bokszak 120 cm Bisonyl 14BLSBO070 >

Hammer bokszak runds leder zwart 100 - 120

Hammer bokszak runds leder zwart 100 - 120

Hammer bokszak runds leder zwart 100 - 120 1 10 9 john dekker 2015-02-15

ben er heel blij mee , hij hangt hier in de woon kamer , als er vrienden komen leven we ons soms uit op de zak , en er hebben al jongens gezegt ook zown zak te kopen als ze zelf standig gaan wonen , gewoon heel fijn om dit in huis te hebben

Bekijk hier het product Hammer bokszak runds leder zwart 100 - 120 >

Hammer bokszak runds leder zwart 100 - 120

Hammer bokszak runds leder zwart 100 - 120

Hammer bokszak runds leder zwart 100 - 120 1 10 9 john dekker 2015-02-15

ben er heel blij mee , hij hangt hier in de woon kamer , als er vrienden komen leven we ons soms uit op de zak , en er hebben al jongens gezegt ook zown zak te kopen als ze zelf standig gaan wonen , gewoon heel fijn om dit in huis te hebben

Bekijk hier het product Hammer bokszak runds leder zwart 100 - 120 >

Sportief bokszak bruin pro luxury 100 - 180 cm

Sportief bokszak bruin pro luxury 100 - 180 cm

Sportief bokszak bruin pro luxury 100 - 180 cm 1 10 9 2015-03-22

ben tevreden met het materiaal en met de service

Bekijk hier het product Sportief bokszak bruin pro luxury 100 - 180 cm >

Tufwear bokszak bruin leer uppercut classic 75 cm/ 17 kg

Tufwear bokszak bruin leer uppercut classic 75 cm/ 17 kg

Tufwear bokszak bruin leer uppercut classic 75 cm/ 17 kg 1 10 10 Martien Schluter 2014-10-07

Leuke sterke bokszak waar je stevig op kan trainen, levering erg snel, zeer tevreden over dit product.

Bekijk hier het product Tufwear bokszak bruin leer uppercut classic 75 cm/ 17 kg >

Tufwear bokszak bruin leer classic 122 cm/36kg

Tufwear bokszak bruin leer classic 122 cm/36kg

Tufwear bokszak bruin leer classic 122 cm/36kg 1 10 9 Maup 2014-10-16

Bokszak hangt mooi thuis, was erg snel geleverd in goed beschermde zak. Heb hem direct opgehangen en ben zeer tevreden over het gewicht van deze bokszak. Wanneer je hier fanatiek op traint zwiert hij niet alle kanten op maar absorbeert de stoten waardoor je lekker door kan trainen.

Bekijk hier het product Tufwear bokszak bruin leer classic 122 cm/36kg >

Adidas Kunstlederen Bokszak 150 cm

Adidas Kunstlederen Bokszak 150 cm

Adidas Kunstlederen Bokszak 150 cm 1 10 9 Remco Luijkens 2016-09-05

Erg fijne bokszak van kunstleer, had niet verwacht dat het kunstleer zo sterk, comfortabel en fijn zou zijn. Kan eerlijk gezegd amper verschil merken tussen echt leer en kunstleer bij deze zak...

Bekijk hier het product Adidas Kunstlederen Bokszak 150 cm >

Adidas Kunstlederen Bokszak 150 cm

Adidas Kunstlederen Bokszak 150 cm

Adidas Kunstlederen Bokszak 150 cm 1 10 9 Joris Raithel 2016-05-31

Super kwaliteit, snel in huis

Bekijk hier het product Adidas Kunstlederen Bokszak 150 cm >

Adidas PU Bokszak 150 cm

Adidas PU Bokszak 150 cm

Adidas PU Bokszak 150 cm 1 10 9 Mathies Elbers 2015-10-07

De bokszak van 150cm besteld. Goede kwaliteit. Ook voor beentechnieken. Ook niet al te licht zodat je alleen kan trainen.

Bekijk hier het product Adidas PU Bokszak 150 cm >

Adidas PU Bokszak 150 cm

Adidas PU Bokszak 150 cm

Adidas PU Bokszak 150 cm 1 10 10 Ron van den Barg 2016-06-01

Goede bokszak niet te hard en goed voor de scheenbenen. Ik trap mijn schenen hier niet op kapot. Mijn kinderen gaan er ook soms op los en bevalt goed! Snelle levering van Vechtsport24.nl waar ik erg tevreden over ben!

Bekijk hier het product Adidas PU Bokszak 150 cm >

Adidas PU Bokszak 150 cm

Adidas PU Bokszak 150 cm

Adidas PU Bokszak 150 cm 1 10 9 N. Bod 2015-08-27

Ook ik heb hem besteld bij vechtsport24.nl en ik ben er tot nu toe erg tevreden over, ik kan me er prima op uitleven. Zeker een aanrader!

Bekijk hier het product Adidas PU Bokszak 150 cm >

Adidas PU Bokszak 180 cm

Adidas PU Bokszak 180 cm

Adidas PU Bokszak 180 cm 1 10 9 Adriaan Honenkamp 2016-10-01

Bokszak heeft een perfect gewicht/lengte. Bij intensieve training blijft hij goed hangen en zwaait niet door de kamer. Prijs kwaliteit is erg goed en levering was zeer snel, tevreden!

Bekijk hier het product Adidas PU Bokszak 180 cm >

Adidas PU Bokszak 180 cm

Adidas PU Bokszak 180 cm

Adidas PU Bokszak 180 cm 1 10 9 Jurian Fiselier 2015-05-04

Goede kwaliteit bokszak, goed gevuld. Netjes op tijd afgeleverd.

Bekijk hier het product Adidas PU Bokszak 180 cm >

Adidas PU Bokszak 180 cm

Adidas PU Bokszak 180 cm

Adidas PU Bokszak 180 cm 1 10 10 Rudie Boltje 2016-03-31

Netjes op tijd binnen gekregen geen schade of dergelijke hij hangt nu al een week dus ik raad dit product aan en top kwaliteit.

Bekijk hier het product Adidas PU Bokszak 180 cm >

Adidas Nylon Bokszak 120 cm

Adidas Nylon Bokszak 120 cm

Adidas Nylon Bokszak 120 cm 1 10 9 Carlo 2013-12-16

We hadden een bokszak besteld voor onze zoon voor 5 december, een keer gebeld en gemaild hierover of deze op tijd zou komen. Het waren goede en duidelijke antwoorden en de bokszak was op tijd geleverd. Goede service !

Bekijk hier het product Adidas Nylon Bokszak 120 cm >

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Bokszakken > Bokszakken > Beoordelingen

Print