Bokszakken Beoordelingen

Bokszakken


Lees meer over Bokszakken >

Bezoekers van onze site beoordelen producten van Bokszakken gemiddeld met een 8,9 in de 48 reviews hieronder :

Bruce Lee speedball

Bruce Lee speedball

Bruce Lee speedball 1 10 8 Thea 2015-10-21

Snel in huis tegen goede prijs = tevreden klant

Bekijk hier het product Bruce Lee speedball >

Lonsdale Bokspop Sparring Partner 402324

Lonsdale Bokspop Sparring Partner 402324

Lonsdale Bokspop Sparring Partner 402324 1 10 9 P. v/d Akker 2015-03-07

Stabiele pop om je lekker op uit te leven. Makkelijk verstelbaar zodat mijn partner hier ook op kan trainen.

Bekijk hier het product Lonsdale Bokspop Sparring Partner 402324 >

Bruce Lee Vrijstaande Bokszuil 14BLSBO073

Bruce Lee Vrijstaande Bokszuil 14BLSBO073

Bruce Lee Vrijstaande Bokszuil 14BLSBO073 1 10 10 yvonne 2015-03-04

Goede communicatie over het niet voorradig zijn van het bestelde artikel!

Bekijk hier het product Bruce Lee Vrijstaande Bokszuil 14BLSBO073 >

Bruce Lee Vrijstaande Bokszuil 14BLSBO073

Bruce Lee Vrijstaande Bokszuil 14BLSBO073

Bruce Lee Vrijstaande Bokszuil 14BLSBO073 1 10 10 Ido Brughuis 2016-11-15

<p>Aangezien wij thuis geen geschikte plek hebben om een bokszak op te hangen, hebben we (op advies via de telefoon) gekozen voor deze staande bokszak. We hebben de onderkant gevuld met zand en hij staat als een huis! Kunnen er heerlijk op los gaan. Wanneer ik de prijs-kwaliteit vergelijk met andere vrij staande bokszuilen is deze de beste!</p>

Bekijk hier het product Bruce Lee Vrijstaande Bokszuil 14BLSBO073 >

Bruce Lee Vrijstaande Bokszuil 14BLSBO073

Bruce Lee Vrijstaande Bokszuil 14BLSBO073

Bruce Lee Vrijstaande Bokszuil 14BLSBO073 1 10 9 Antoon Kamst 2016-04-19

<p>Via de telefoon al mijn vragen netjes beantwoord, na bestelling bokspaal de volgende dag in huis. zeer tevreden over de aankoop</p>

Bekijk hier het product Bruce Lee Vrijstaande Bokszuil 14BLSBO073 >

Bruce Lee Vrijstaande Bokszuil 14BLSBO073

Bruce Lee Vrijstaande Bokszuil 14BLSBO073

Bruce Lee Vrijstaande Bokszuil 14BLSBO073 1 10 8 Y. Aalders 2015-11-27

<p>heb deze bokspaal nu ongeveer 2 maanden in gebruik en kan hier heerlijk op trainen. omdat ik nergens gemakkelijk en goed een bokszak kon ophangen voor dit model gekozen. goedkoopste via internet en ben al wel eens bij sanden in de winkel geweest voor fietskleding, dus wist bij wie ik kocht</p>

Bekijk hier het product Bruce Lee Vrijstaande Bokszuil 14BLSBO073 >

Bruce Lee Vrijstaande Bokszuil 14BLSBO073

Bruce Lee Vrijstaande Bokszuil 14BLSBO073

Bruce Lee Vrijstaande Bokszuil 14BLSBO073 1 10 9 Christel 2017-08-01

De bokszuil is makkelijk zelf te monteren, hij is netjes en van stevige kwaliteit.

Bekijk hier het product Bruce Lee Vrijstaande Bokszuil 14BLSBO073 >

Bruce Lee Vrijstaande Bokszuil 14BLSBO073

Bruce Lee Vrijstaande Bokszuil 14BLSBO073

Bruce Lee Vrijstaande Bokszuil 14BLSBO073 1 10 9 Christel Lauwerysen 2017-08-02

Prijs - kwaliteit - beschrijving website komen overeen. Makkelijke montage en vriendelijke klantendienst, heb het dan ook nog snel ontvangen.

Bekijk hier het product Bruce Lee Vrijstaande Bokszuil 14BLSBO073 >

Bruce Lee Vrijstaande Bokszuil 14BLSBO073

Bruce Lee Vrijstaande Bokszuil 14BLSBO073

Bruce Lee Vrijstaande Bokszuil 14BLSBO073 1 10 10 Alecco Koutsos 2017-12-07

Super klantvriendelijk.

Bekijk hier het product Bruce Lee Vrijstaande Bokszuil 14BLSBO073 >

Victory Sports verstelbare speedbal op voet

Victory Sports verstelbare speedbal op voet

Victory Sports verstelbare speedbal op voet 1 10 8 Gustaaf R. 2016-09-29

<p>Verjaardags cadeau voor mijn zoon, hij is er erg blij mee en heeft er veel plezier mee. Zelf maak ik er ook wel eens gebruik van en het werkt perfect. Levering was optijd in huis voor de verjaardag dus uiteindelijk blij met de verwerking van mijn order.</p>

Bekijk hier het product Victory Sports verstelbare speedbal op voet >

Tufwear vrij staande bokspaal

Tufwear vrij staande bokspaal

Tufwear vrij staande bokspaal 1 10 7 2015-01-20

Prima product. Meerdere mensen maken er gebruik van en zijn allemaal zeer tevreden

Bekijk hier het product Tufwear vrij staande bokspaal >

Bruce Lee Boksbal op standaard 14BLSBO055

Bruce Lee Boksbal op standaard 14BLSBO055

Bruce Lee Boksbal op standaard 14BLSBO055 1 10 9 Ilse 2015-01-21

Prijs / Kwaliteit verhouding heel goed!

Bekijk hier het product Bruce Lee Boksbal op standaard 14BLSBO055 >

Everlast Reflex Bag

Everlast Reflex Bag

Everlast Reflex Bag 1 10 7 2013-10-29

De site is duidelijk, de omschrijving van het product zou iets uitgebreider kunnen. Aflevering dik in orde. De duur van levering was enkele dagen meer dan verwacht (1 week).

Bekijk hier het product Everlast Reflex Bag >

Everlast Reflex Bag

Everlast Reflex Bag

Everlast Reflex Bag 1 10 9 Hajo 2014-11-07

Fijne boksbal om lekker op te trainen, was tevens erg snel in huis waar ik erg tevreden mee was!!

Bekijk hier het product Everlast Reflex Bag >

Everlast Reflex Bag

Everlast Reflex Bag

Everlast Reflex Bag 1 10 9 Johan 2015-04-13

Snelle levering en goede prijs !

Bekijk hier het product Everlast Reflex Bag >

Lonsdale Super Pro Standard Speedball Platform 402061

Lonsdale Super Pro Standard Speedball Platform 402061

Lonsdale Super Pro Standard Speedball Platform 402061 1 10 9 T. Houtkoop 2015-03-07

Stevig platform wat gemakkelijk te bevestigen was. Geschikt voor diverse bokstrainingen o.a. voor snelheid en precisie.

Bekijk hier het product Lonsdale Super Pro Standard Speedball Platform 402061 >

Lonsdale Super Pro Standard Speedball Platform 402061

Lonsdale Super Pro Standard Speedball Platform 402061

Lonsdale Super Pro Standard Speedball Platform 402061 1 10 9 T. Houtkoop 2015-03-07

Stevig platform wat gemakkelijk te bevestigen was. Geschikt voor diverse bokstrainingen o.a. voor snelheid en precisie.

Bekijk hier het product Lonsdale Super Pro Standard Speedball Platform 402061 >

Lonsdale Authentic Floor to Ceiling Ball 402339

Lonsdale Authentic Floor to Ceiling Ball 402339

Lonsdale Authentic Floor to Ceiling Ball 402339 1 10 9 Ingo 2015-03-07

Veel diverse manieren van triainen met deze speedball. Erg tevreden over de authentieke lijn van lonsdale!

Bekijk hier het product Lonsdale Authentic Floor to Ceiling Ball 402339 >

Lonsdale Authentic Floor to Ceiling Ball 402339

Lonsdale Authentic Floor to Ceiling Ball 402339

Lonsdale Authentic Floor to Ceiling Ball 402339 1 10 10 Grad v ooijen 2015-03-26

Een must have voor iedere bokser die op snelheid en gerichtheid wilt trainen. Ook zeker een aanrader voor beginnende boksers!

Bekijk hier het product Lonsdale Authentic Floor to Ceiling Ball 402339 >

Tufwear speedbag leer

Tufwear speedbag leer

Tufwear speedbag leer 1 10 9 Rogier 2014-10-16

Perfecte speedbal, komt snel terug en heeft een goede demping. Is van leer gemaakt dus lijkt mij ook erg duurzaam.

Bekijk hier het product Tufwear speedbag leer >

Tufwear speedbag bruin leer classic

Tufwear speedbag bruin leer classic

Tufwear speedbag bruin leer classic 1 10 9 Fedde 2014-10-28

Leuk om op te trainen, heb de speedbag gekocht met het Tufwear speedbag platvorm waardoor hij mooi hangt en snel terug komt. Op het begin gebruikte ik mijn zware dikke bokshandschoenen, dat is iets minder fijn om snel te trainen en daarom heb ik een paar MMA handschoenen gekocht, deze doen het perfect!

Bekijk hier het product Tufwear speedbag bruin leer classic >

Tufwear speedbag bruin leer classic

Tufwear speedbag bruin leer classic

Tufwear speedbag bruin leer classic 1 10 8 Thies 2015-01-13

Product volgende dag in huis en werkt goed

Bekijk hier het product Tufwear speedbag bruin leer classic >

Tufwear reactie ball (double end ball) bruin leder classic

Tufwear reactie ball (double end ball) bruin leder classic

Tufwear reactie ball (double end ball) bruin leder classic 1 10 10 M. van der leek 2014-11-15

De bal voldoet uitstekend, prettige en stevige kwaliteit en goede uitvoering

Bekijk hier het product Tufwear reactie ball (double end ball) bruin leder classic >

Adidas Speedball (17 x 25 cm)

Adidas Speedball (17 x 25 cm)

Adidas Speedball (17 x 25 cm) 1 10 10 Guus Buursink 2015-01-22

Uitstekende speedball, fijne kwaliteit en doet geen pijn aan de handen. Hij is niet al te groot waardoor je goed op je reactievermogen kunt trainen

Bekijk hier het product Adidas Speedball (17 x 25 cm) >

Adidas Speedball (20 x 30 cm)

Adidas Speedball (20 x 30 cm)

Adidas Speedball (20 x 30 cm) 1 10 10 Harm Noeverman 2016-08-17

<p>Speedbal voldoet volledig aan mijn verwachting. Goede kwaliteit en volgende dag in huis.</p>

Bekijk hier het product Adidas Speedball (20 x 30 cm) >

Everlast Professionele Speedbag Leer

Everlast Professionele Speedbag Leer

Everlast Professionele Speedbag Leer 1 10 8 biemans 2013-11-13



Bekijk hier het product Everlast Professionele Speedbag Leer >

Everlast Professionele Speedbag Leer

Everlast Professionele Speedbag Leer

Everlast Professionele Speedbag Leer 1 10 7 M.de.Haan 2014-11-15

klein maar fijn heb nog een speedplatform maar dan met een Adidas een slag groter en geen leer, is even wenen zo`n klein dingetje maar ziet er verder tot nu toe wel goed uit alleen even omschakelen ivm de size

Bekijk hier het product Everlast Professionele Speedbag Leer >

Bruce Lee Bokszak 120 cm Bisonyl 14BLSBO070

Bruce Lee Bokszak 120 cm Bisonyl 14BLSBO070

Bruce Lee Bokszak 120 cm Bisonyl 14BLSBO070 1 10 7 Joep de Wijs 2015-10-21

Bokszak is meest prijs voordelig. Had er niet al te hoge verwachtingen van maar toen hij in huis kwam was ik verbaast van de kwaliteit en robuustheid!

Bekijk hier het product Bruce Lee Bokszak 120 cm Bisonyl 14BLSBO070 >

Hammer bokszak runds leder zwart 100 - 120

Hammer bokszak runds leder zwart 100 - 120

Hammer bokszak runds leder zwart 100 - 120 1 10 9 john dekker 2015-02-15

ben er heel blij mee , hij hangt hier in de woon kamer , als er vrienden komen leven we ons soms uit op de zak , en er hebben al jongens gezegt ook zown zak te kopen als ze zelf standig gaan wonen , gewoon heel fijn om dit in huis te hebben

Bekijk hier het product Hammer bokszak runds leder zwart 100 - 120 >

Hammer bokszak runds leder zwart 100 - 120

Hammer bokszak runds leder zwart 100 - 120

Hammer bokszak runds leder zwart 100 - 120 1 10 9 john dekker 2015-02-15

ben er heel blij mee , hij hangt hier in de woon kamer , als er vrienden komen leven we ons soms uit op de zak , en er hebben al jongens gezegt ook zown zak te kopen als ze zelf standig gaan wonen , gewoon heel fijn om dit in huis te hebben

Bekijk hier het product Hammer bokszak runds leder zwart 100 - 120 >

Sportief bokszak bruin pro luxury 100 - 180 cm

Sportief bokszak bruin pro luxury 100 - 180 cm

Sportief bokszak bruin pro luxury 100 - 180 cm 1 10 9 2015-03-22

ben tevreden met het materiaal en met de service

Bekijk hier het product Sportief bokszak bruin pro luxury 100 - 180 cm >

Tufwear bokszak bruin leer uppercut classic 75 cm/ 17 kg

Tufwear bokszak bruin leer uppercut classic 75 cm/ 17 kg

Tufwear bokszak bruin leer uppercut classic 75 cm/ 17 kg 1 10 10 Martien Schluter 2014-10-07

Leuke sterke bokszak waar je stevig op kan trainen, levering erg snel, zeer tevreden over dit product.

Bekijk hier het product Tufwear bokszak bruin leer uppercut classic 75 cm/ 17 kg >

Tufwear bokszak bruin leer classic 122 cm/36kg

Tufwear bokszak bruin leer classic 122 cm/36kg

Tufwear bokszak bruin leer classic 122 cm/36kg 1 10 9 Maup 2014-10-16

Bokszak hangt mooi thuis, was erg snel geleverd in goed beschermde zak. Heb hem direct opgehangen en ben zeer tevreden over het gewicht van deze bokszak. Wanneer je hier fanatiek op traint zwiert hij niet alle kanten op maar absorbeert de stoten waardoor je lekker door kan trainen.

Bekijk hier het product Tufwear bokszak bruin leer classic 122 cm/36kg >

Adidas Kunstlederen Bokszak 150 cm

Adidas Kunstlederen Bokszak 150 cm

Adidas Kunstlederen Bokszak 150 cm 1 10 9 Remco Luijkens 2016-09-05

<p>Erg fijne bokszak van kunstleer, had niet verwacht dat het kunstleer zo sterk, comfortabel en fijn zou zijn. Kan eerlijk gezegd amper verschil merken tussen echt leer en kunstleer bij deze zak...</p>

Bekijk hier het product Adidas Kunstlederen Bokszak 150 cm >

Adidas Kunstlederen Bokszak 150 cm

Adidas Kunstlederen Bokszak 150 cm

Adidas Kunstlederen Bokszak 150 cm 1 10 9 Joris Raithel 2016-05-31

<p>Super kwaliteit, snel in huis</p>

Bekijk hier het product Adidas Kunstlederen Bokszak 150 cm >

Adidas PU Bokszak 150 cm

Adidas PU Bokszak 150 cm

Adidas PU Bokszak 150 cm 1 10 9 Mathies Elbers 2015-10-07

<p>De bokszak van 150cm besteld. Goede kwaliteit. Ook voor beentechnieken. Ook niet al te licht zodat je alleen kan trainen.</p>

Bekijk hier het product Adidas PU Bokszak 150 cm >

Adidas PU Bokszak 150 cm

Adidas PU Bokszak 150 cm

Adidas PU Bokszak 150 cm 1 10 10 Ron van den Barg 2016-06-01

<p>Goede bokszak niet te hard en goed voor de scheenbenen. Ik trap mijn schenen hier niet op kapot. Mijn kinderen gaan er ook soms op los en bevalt goed! Snelle levering van Vechtsport24.nl waar ik erg tevreden over ben!</p>

Bekijk hier het product Adidas PU Bokszak 150 cm >

Adidas PU Bokszak 150 cm

Adidas PU Bokszak 150 cm

Adidas PU Bokszak 150 cm 1 10 9 N. Bod 2015-08-27

<p>Ook ik heb hem besteld bij vechtsport24.nl en ik ben er tot nu toe erg tevreden over, ik kan me er prima op uitleven. Zeker een aanrader!</p>

Bekijk hier het product Adidas PU Bokszak 150 cm >

Adidas PU Bokszak 180 cm

Adidas PU Bokszak 180 cm

Adidas PU Bokszak 180 cm 1 10 9 Adriaan Honenkamp 2016-10-01

Bokszak heeft een perfect gewicht/lengte. Bij intensieve training blijft hij goed hangen en zwaait niet door de kamer. Prijs kwaliteit is erg goed en levering was zeer snel, tevreden!

Bekijk hier het product Adidas PU Bokszak 180 cm >

Adidas PU Bokszak 180 cm

Adidas PU Bokszak 180 cm

Adidas PU Bokszak 180 cm 1 10 9 Jurian Fiselier 2015-05-04

<p>Goede kwaliteit bokszak, goed gevuld. Netjes op tijd afgeleverd.</p>

Bekijk hier het product Adidas PU Bokszak 180 cm >

Adidas PU Bokszak 180 cm

Adidas PU Bokszak 180 cm

Adidas PU Bokszak 180 cm 1 10 10 Rudie Boltje 2016-03-31

<p>Netjes op tijd binnen gekregen geen schade of dergelijke hij hangt nu al een week dus ik raad dit product aan en top kwaliteit.</p>

Bekijk hier het product Adidas PU Bokszak 180 cm >

Adidas Nylon Bokszak 120 cm

Adidas Nylon Bokszak 120 cm

Adidas Nylon Bokszak 120 cm 1 10 9 Carlo 2013-12-16

We hadden een bokszak besteld voor onze zoon voor 5 december, een keer gebeld en gemaild hierover of deze op tijd zou komen. Het waren goede en duidelijke antwoorden en de bokszak was op tijd geleverd. Goede service !

Bekijk hier het product Adidas Nylon Bokszak 120 cm >

Victory sports standaard voor speedbag en boksbal

Victory sports standaard voor speedbag en boksbal

Victory sports standaard voor speedbag en boksbal 1 10 9 Jodo 2014-10-29

Leuke standaard waar je krachtig op kan trainen. Heb de standaard gekocht met bokszak en speedbag, alles was binnen 2 dagen in huis!

Bekijk hier het product Victory sports standaard voor speedbag en boksbal >

Victory sports standaard voor speedbag en boksbal

Victory sports standaard voor speedbag en boksbal

Victory sports standaard voor speedbag en boksbal 1 10 10 Jurrian Jagt 2016-09-25

<p>Zeer fijne standaard die erg stabiel blijft staan, ook met zware bokszak. Mijn trainingen zijn vrij intensief en het werkt prima met deze standaard. Gekocht zodat ik geen bevestigingspunten in de muur/plafond hoef te maken. Levering was compleet en snel.</p>

Bekijk hier het product Victory sports standaard voor speedbag en boksbal >

Victory sports universele muursteun voor bokszak

Victory sports universele muursteun voor bokszak

Victory sports universele muursteun voor bokszak 1 10 9 Guido 2014-10-09

Fijne muursteun die goed te monteren is

Bekijk hier het product Victory sports universele muursteun voor bokszak >

Tufwear speedbag platform

Tufwear speedbag platform

Tufwear speedbag platform 1 10 9 Jos 2014-10-09

Fijn platvorm waar speedball goed aan hangt, speedball komt snel weer terug en doet goed zijn werk!!

Bekijk hier het product Tufwear speedbag platform >

Everlast Prof Speedbag Platform

Everlast Prof Speedbag Platform

Everlast Prof Speedbag Platform 1 10 8 biemans 2013-11-13



Bekijk hier het product Everlast Prof Speedbag Platform >

Everlast Speedbag Set

Everlast Speedbag Set

Everlast Speedbag Set 1 10 9 S.E. Sijm-Wever 2013-12-11

Geweldig de mannen hier in huis kunnen er geen genoeg van krijgen

Bekijk hier het product Everlast Speedbag Set >

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Bokszakken > Beoordelingen

Print