Bosu Beoordelingen

Bosu

Bosu geeft u de mogelijkheid om de beste vorm van balanstraining uit te voeren. Vergeet alle andere apparatuur en middelen en kies voor een Bosu bal. Het beste product voor de allround training waar u naar zocht.

Het Amerikaanse merk heeft binnen korte tijd de fitnesswereld weten over te nemen met het revolutionaire product. De ontwikkelaars focussen zich niet enkel op het massa produceren van meerdere producten, maar op een product: de Bosu bal. Zeer effectief en geschikt voor meerdere soorten oefeningen. Naast kracht vindt Bosu gezondheid en welzijn zeer belangrijk. Daarom zijn de producten enkel van milieuvriendelijke materialen gemaakt en op een zeer duurzame manier. Effectief, gebruiksvriendelijk en milieuvriendelijk.

Wat het revolutionaire product nu is? Een bosu bal is in feite een skippy bal in tweeën gesneden. De halfronde bovenzijde van rubber is vastgemaakt aan een platte onderkant. Het product is licht, compact en altijd klaar voor gebruik. Leg het op de grond en begin met uw oefeningen. Toe aan verandering? Draai de Bosu bal om en begin met een geheel andere set van oefeningen. Met dit product werkt u aan stabiliteit, coördinatie en een betere houding.

Op Fitness24 vindt u naast Bosu ballen ook de nodige accessoires om de standaardoefeningen een extra functie te geven. Daarnaast hebben wij ook gewichtsballen die u kunt gebruiken in combinatie met een Bosu bal. Kies voor een compacte en allround work out met het revolutionaire product van Bosu.


Lees meer over Bosu >

Bezoekers van onze site beoordelen producten van Bosu gemiddeld met een 9,02 in de 60 reviews hieronder :

Stroops Slastix weerstandstube voor Bosu rood (medium weerstand)

Stroops Slastix weerstandstube voor Bosu rood (medium weerstand)

Stroops Slastix weerstandstube voor Bosu rood (medium weerstand) 1 10 8 Mirjam 2013-01-15

Goede levering. Geeft een ander dimensie aan je training!

Bekijk hier het product Stroops Slastix weerstandstube voor Bosu rood (medium weerstand) >

Stroops Slastix weerstandstube voor Bosu geel (lichte weerstand)

Stroops Slastix weerstandstube voor Bosu geel (lichte weerstand)

Stroops Slastix weerstandstube voor Bosu geel (lichte weerstand) 1 10 10 martin smits 2013-02-19

snelle levering netjes verpakt. duidelijke omschrijving en goede begeleidende uitleg van het bedrijf. Ik zou zeker weer iets kopen bij fitness24

Bekijk hier het product Stroops Slastix weerstandstube voor Bosu geel (lichte weerstand) >

Stroops Slastix weerstandstube voor Bosu geel (lichte weerstand)

Stroops Slastix weerstandstube voor Bosu geel (lichte weerstand)

Stroops Slastix weerstandstube voor Bosu geel (lichte weerstand) 1 10 10 ECQ 2013-06-03

Combi Pakket besteld met daarin deze Stroops Slastix (zwaar). Goed verpakt, en snelle levering. Deze de perfecte weerstand voor me. Binnenkort misschien weer een aanschaffen? :D

Bekijk hier het product Stroops Slastix weerstandstube voor Bosu geel (lichte weerstand) >

Stroops Slastix weerstandstube voor Bosu blauw (zware weerstand)

Stroops Slastix weerstandstube voor Bosu blauw (zware weerstand)

Stroops Slastix weerstandstube voor Bosu blauw (zware weerstand) 1 10 10 martin smits 2013-02-19

snelle levering netjes verpakt. duidelijke omschrijving en goede begeleidende uitleg van het bedrijf. Ik zou zeker weer iets kopen bij fitness24

Bekijk hier het product Stroops Slastix weerstandstube voor Bosu blauw (zware weerstand) >

Stroops Slastix weerstandstube voor Bosu blauw (zware weerstand)

Stroops Slastix weerstandstube voor Bosu blauw (zware weerstand)

Stroops Slastix weerstandstube voor Bosu blauw (zware weerstand) 1 10 10 ECQ 2013-06-03

Snelle levering, goed verpakt, goede uitleg over het gebruik ervan. ZEER klant vriendelijk! ben tevreden! zou ook zeker weer iets kopen bij fitness24.

Bekijk hier het product Stroops Slastix weerstandstube voor Bosu blauw (zware weerstand) >

Bosu balance trainer PRO edition 350010

Bosu balance trainer PRO edition 350010

Bosu balance trainer PRO edition 350010 1 10 9 fysiotherapie-leusden.nl 2012-09-18

Erg goede afhandeling. Vandaag besteld,morgen binnen.

Bekijk hier het product Bosu balance trainer PRO edition 350010 >

Bosu balance trainer PRO edition 350010

Bosu balance trainer PRO edition 350010

Bosu balance trainer PRO edition 350010 1 10 10 martin smits 2013-02-19

snelle levering netjes verpakt. duidelijke omschrijving en goede begeleidende uitleg van het bedrijf. Ik zou zeker weer iets kopen bij fitness24

Bekijk hier het product Bosu balance trainer PRO edition 350010 >

Bosu balance trainer PRO edition 350010

Bosu balance trainer PRO edition 350010

Bosu balance trainer PRO edition 350010 1 10 10 A. Graafsma 2013-03-20

Zeer tevreden over de Bosu Pro Balance Trainer met de Stroops. De hele familie maakt er gebruik van.

Bekijk hier het product Bosu balance trainer PRO edition 350010 >

Bosu balance trainer PRO edition 350010

Bosu balance trainer PRO edition 350010

Bosu balance trainer PRO edition 350010 1 10 10 Erik 2013-03-30

Prima. Even gezocht en dit is echt de goedkoopste. Zelfde bal als bij de fysio. 's Avonds besteld volgende dag 's middags binnen. Top!

Bekijk hier het product Bosu balance trainer PRO edition 350010 >

Bosu balance trainer PRO edition 350010

Bosu balance trainer PRO edition 350010

Bosu balance trainer PRO edition 350010 1 10 10 2013-05-24

Zeer klantvriendelijk. Voordat ik de Combi-paket had besteld even wat kleine dingetjes geinformeerd, en ze reageerde er ook snel op, TOP! Ben nog nooit zo tevrede geweest over een webshop! Gister 16.30u besteld vandaag 10.45u in huis! Een Dikke 10!!!!

Bekijk hier het product Bosu balance trainer PRO edition 350010 >

Bosu balance trainer PRO edition 350010

Bosu balance trainer PRO edition 350010

Bosu balance trainer PRO edition 350010 1 10 10 2013-06-03

Klantvriendelijk, goede advies gekregen 10!

Bekijk hier het product Bosu balance trainer PRO edition 350010 >

Bosu balance trainer PRO edition 350010

Bosu balance trainer PRO edition 350010

Bosu balance trainer PRO edition 350010 1 10 9 Olga van Bragt 2013-10-19

Super snelle levering en super materiaal, wij zijn dik tevreden. Ga zo door

Bekijk hier het product Bosu balance trainer PRO edition 350010 >

Bosu balance trainer PRO edition 350010

Bosu balance trainer PRO edition 350010

Bosu balance trainer PRO edition 350010 1 10 9 gezondehouding.nl 2013-10-29

Absoluut de goedkoopste, en erg snel geleverd. Alleen jammer dat er geen Nederlandstalige handleiding is meegeleverd.

Bekijk hier het product Bosu balance trainer PRO edition 350010 >

Bosu balance trainer PRO edition 350010

Bosu balance trainer PRO edition 350010

Bosu balance trainer PRO edition 350010 1 10 8 Sandra Moons 2014-01-12

Zeer tevreden over de Bosu, en de goedkoopste die ik kon vinden. Wel een dag of 10 moeten wachten op de levering, al denk ik dat dat met de feestdagen te maken had. Mailtje gestuurd, omdat ik vond dat het zo lang duurde, en 3 werkdagen later was hij er. Netjes verpakt geleverd, alleen jammer dat de handleiding enkel in het Engels is. [Fitness24.nl, Monique van de Braak: de aanvoer van Bosu produkten is in de kerst problematisch geweest, maar alles is weer voldoende voorradig.]

Bekijk hier het product Bosu balance trainer PRO edition 350010 >

Bosu balance trainer PRO edition 350010

Bosu balance trainer PRO edition 350010

Bosu balance trainer PRO edition 350010 1 10 7 hans van leeuwen 2014-02-25

bezorging was correct en op tijd. De pro staat voor professioneel, dat is de balance trainer inderdaad maar de bijgeleverde opblaas mechanisme is dat zeker niet.

Bekijk hier het product Bosu balance trainer PRO edition 350010 >

Bosu balance trainer PRO edition 350010

Bosu balance trainer PRO edition 350010

Bosu balance trainer PRO edition 350010 1 10 10 alexander 2014-07-24

Ideaal om indoor en outdoor te gebruiken! zeer stevig!

Bekijk hier het product Bosu balance trainer PRO edition 350010 >

Bosu balance trainer PRO edition 350010

Bosu balance trainer PRO edition 350010

Bosu balance trainer PRO edition 350010 1 10 10 Health-Switch.nl 2014-10-29

Snelle levering, binnen 2dagen - wat 1 dag had kunnen zijn maar wegens een fout van GLS een dag verlaat. Top verpakt in een goed uitziende officiële Bosu doos. Envelop goed op de doos geplakt met de factuur, bedankje voor aankoop en boekje met andere producten. Niks op aan te merken. Fijn dat ik nu mijn klanten met de Bosu kan laten trainen. Ook nog eens de laagste in prijs!!

Bekijk hier het product Bosu balance trainer PRO edition 350010 >

Bosu balance trainer PRO edition 350010

Bosu balance trainer PRO edition 350010

Bosu balance trainer PRO edition 350010 1 10 7 2014-11-16

Helaas liet de levering wat op zich wachten ! donderdag besteld dinsdag in huis. Maar de bosu balance is inmiddels vol in gebruik met de bijbehorende spierpijn :)

Bekijk hier het product Bosu balance trainer PRO edition 350010 >

Bosu balance trainer PRO edition 350010

Bosu balance trainer PRO edition 350010

Bosu balance trainer PRO edition 350010 1 10 9 marcel 2015-01-20

snelle levering ondanks de feestdagen. ook de afhandeling i.v.m. kapot pompje is helemaal top

Bekijk hier het product Bosu balance trainer PRO edition 350010 >

Bosu balance trainer PRO edition 350010

Bosu balance trainer PRO edition 350010

Bosu balance trainer PRO edition 350010 1 10 10 Peter 2015-01-20

Helemaal tevreden met mijn Bosuball en de service!

Bekijk hier het product Bosu balance trainer PRO edition 350010 >

Bosu balance trainer PRO edition 350010

Bosu balance trainer PRO edition 350010

Bosu balance trainer PRO edition 350010 1 10 10 frank van paaschen 2015-01-21

Een werkelijk optimale en nette afhandeling van mijn bestelling en kan hier dan ook niet anders dan een vette tien voor geven.

Bekijk hier het product Bosu balance trainer PRO edition 350010 >

Bosu balance trainer PRO edition 350010

Bosu balance trainer PRO edition 350010

Bosu balance trainer PRO edition 350010 1 10 10 2015-01-24

Bestelling online ging vlot, (evenals betaling). werd constant op de hoogte gehouden waar mijn bestelde Bosu ondertussen was. Paar dagen nadien kreeg ik deze in perfecte staat thuis bezorgd! super gewoon!

Bekijk hier het product Bosu balance trainer PRO edition 350010 >

Bosu balance trainer PRO edition 350010

Bosu balance trainer PRO edition 350010

Bosu balance trainer PRO edition 350010 1 10 8 Bart Delobel 2015-01-28

Ik werk als personal coach met de Bosu balance trainer. Het laat je toe om heel eenvoudige tot heel zware trainingen te doen en is veel handiger (en daarom ook motiverender) dan een volledige ronde gym ball. De Bosu bal is perfect om privétrainingen te geven en is geschikt voor al mijn klanten, van sedentaire 60'er die wat fit probeert te geraken tot topsporters.

Bekijk hier het product Bosu balance trainer PRO edition 350010 >

Bosu balance trainer PRO edition 350010

Bosu balance trainer PRO edition 350010

Bosu balance trainer PRO edition 350010 1 10 8 Bart Delobel 2015-01-28

Perfect trainingsgadget voor elke sporter.

Bekijk hier het product Bosu balance trainer PRO edition 350010 >

Bosu balance trainer PRO edition 350010

Bosu balance trainer PRO edition 350010

Bosu balance trainer PRO edition 350010 1 10 10 2015-03-12

Superhandig product, veel mogelijkheden van licht tot zwaar trainen. Daarnaast is de bestelling heel goed geregeld, er waren wat obstacles met de verzending naar het buitenland, maar dit is perfect en tijdig opgelost!

Bekijk hier het product Bosu balance trainer PRO edition 350010 >

Bosu balance trainer PRO edition 350010

Bosu balance trainer PRO edition 350010

Bosu balance trainer PRO edition 350010 1 10 9 daniel 2015-03-21

zeer goed voorwerp om stabilisatie te trainen

Bekijk hier het product Bosu balance trainer PRO edition 350010 >

Bosu balance trainer PRO edition 350010

Bosu balance trainer PRO edition 350010

Bosu balance trainer PRO edition 350010 1 10 10 2015-05-05

Goed product dat erg functioneel is. Voldoet aan verwachtingen Goede prijs, top levering.

Bekijk hier het product Bosu balance trainer PRO edition 350010 >

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020 1 10 10 Rudolf Tijssen 2012-10-23

Vlotte koop. Artikel geheel naar wens. Aangeschaft i.v.m. revalidatie na beroerte.

Bekijk hier het product Bosu balance trainer home edition 350020 >

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020 1 10 8 2012-10-24

De bosu bal is een heel fijn hulpmiddel voor het verbeteren van je balans. Ik doe er allerlei oefeningen op. De levering door fitness24 was perfect: vandaag besteld, morgen in huis.

Bekijk hier het product Bosu balance trainer home edition 350020 >

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020 1 10 10 Syl 2012-10-24

Ik heb de Bosu bal gekocht voor mijn zoon. Snelle bezorging, prima artikel. Hij is er heeeel blij mee en traint ook erg enthousiast.

Bekijk hier het product Bosu balance trainer home edition 350020 >

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020 1 10 9 2012-11-28

ik heb de Bosu bal gekocht naar aanleiding van revalidatie na rugoperatie, omdat ik er bij de kinesist altijd op moest oefenen; ik ben er zeer tevreden over: ideale manier om buikspieren te trainen, zelfs voor de tv!

Bekijk hier het product Bosu balance trainer home edition 350020 >

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020 1 10 6 Astrid 2012-12-11

Perfect geleverd, mooie balans trainer, en perfect voor het ski seizoen.

Bekijk hier het product Bosu balance trainer home edition 350020 >

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020 1 10 9 2012-12-13

Helaas geen nederlandse handleiding.Levering perfect en zeer snel

Bekijk hier het product Bosu balance trainer home edition 350020 >

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020 1 10 10 Dinie van Loon 2013-01-15

Zeer tevreden over de correcte levering. Was al bekend met De BOSU BALANCE TRAINER via mijn medische training. Ben nu ook in staat om thuis mijn oefeningen te doen. Zeker een aanrader!!

Bekijk hier het product Bosu balance trainer home edition 350020 >

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020 1 10 8 Mirjam 2013-01-15

Prijs was hier de beste voor een compleet bosu pakket! Snelle levering en goede service. Bosu zelf is geweldig en ik merk nu al dat mijn core versterkt is!

Bekijk hier het product Bosu balance trainer home edition 350020 >

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020 1 10 10 2013-01-29

Ik heb een Bosu Balance Trainer (Home Ed.) aangeschaft, waarmee ik bij de fysiotherapeut kennis heb gemaakt. Het is een prima trainingsartikel, eigenlijk voor het hele gezin, om de stabiliteit en balans van spieren te trainen. De prijs was vergeleken bij andere webshops het laagst en de levering supersnel. Wij zijn zeer tevreden!

Bekijk hier het product Bosu balance trainer home edition 350020 >

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020 1 10 8 A. de Bruijn 2013-02-05

Makkelijke en overzichtelijke website, goede bereikbaarheid voor vragen omtrent product en levering.

Bekijk hier het product Bosu balance trainer home edition 350020 >

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020 1 10 10 2013-02-12

Prima levering, binnen 1 dag

Bekijk hier het product Bosu balance trainer home edition 350020 >

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020 1 10 9 Lucienne 2013-04-09

Ik heb een Bosu bal aangeschaft op aanraden van een vriendin, het is voor mij een van de beste aankopen, met betrekking tot sport, die ik ooit gedaan heb Hij werkt perfect, en er zit een uitstekende gebruiksaanwijzing bij

Bekijk hier het product Bosu balance trainer home edition 350020 >

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020 1 10 9 L. Wemelsfelder 2013-04-23

Alles goed geregeld, je wordt goed op de hoogte gehouden hoe het met de status van je bestelling gaat, ik zou willen dat het overal zo ging!!

Bekijk hier het product Bosu balance trainer home edition 350020 >

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020 1 10 7 Roderick Voordouw 2013-04-24

De Bosu Balance Trainer is een effectief en veilig hulpmiddel om mensen met uiteenlopende klachten te helpen. (Zie ook: http://www.fitness-science.nl/index.php/artikelen/core-stability-training-en-orthopedisch-fitness/87-de-zin-en-onzin-van-core-stability-training ) naast een effectief middel om stabiliteit te verbeteren en rug- of knieklachten te verhelpen, vinden mijn clienten het ook een leuk en fijn trainingshulpmiddel. Ik kan het als personal trainer en bewegingswetenschapper dan ook van harte aanbevelen.

Bekijk hier het product Bosu balance trainer home edition 350020 >

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020 1 10 9 2013-05-20

Ivm stabiliteitsoefeningen fysiotherapie balance trainer home editie aangeschaft. Mooi product, veelzijdig. Snelle levering. klantvriendelijke benadering. Ik ben tevreden.

Bekijk hier het product Bosu balance trainer home edition 350020 >

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020 1 10 8 Vicky Monsieurs 2013-05-29

Supersnelle service! Heerlijk om thuis te revalideren (achillespeesontsteking) en gewoon tijdens mijn favoriete televisieprogramma's oefeningen te doen!

Bekijk hier het product Bosu balance trainer home edition 350020 >

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020 1 10 10 Davy Deurloo 2013-06-03

Supersnelle levering en goedkoper dan de andere aanbieders. Heb hem aangeschaft om de stabiliteit van mijn enkel up te graden en het is super!!! Als ik weer wat nodig heb is dit de leverancier waar ik het eerste kijk.

Bekijk hier het product Bosu balance trainer home edition 350020 >

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020 1 10 10 Joris Van Broeck 2013-07-12

Ik heb deze bosuball gekocht om te gebruiken bij klanten. Met deze bal kan je echt zo veel oefeningen doen. Je kan vooral kracht en balans oefeningen doen. Ik kan deze bal bij elke klant gebruiken, zelf voor oude klanten die weinig kracht hebben is deze perfect! Een 10tje dus :)

Bekijk hier het product Bosu balance trainer home edition 350020 >

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020 1 10 9 Bas 2013-09-10

Om 14.00 uur besteld en de volgende dag al bezorgd (13.00uur). Deze set is compleet door de toevoeging van de dvd, zodat je de oefeningen gelijk in de praktijk kan brengen. Top setje!

Bekijk hier het product Bosu balance trainer home edition 350020 >

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020 1 10 8 martin 2013-11-24

Op tijd geleverd. Tevreden over dit product.

Bekijk hier het product Bosu balance trainer home edition 350020 >

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020 1 10 10 2013-12-11

Zeer snelle levering, netjes en compleet. Het bijgeleverde pompje is slecht, valt steeds uit elkaar. De DVD is heel leuk en met duidelijke instructies. Beste prijs die ik kon vinden :)

Bekijk hier het product Bosu balance trainer home edition 350020 >

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020 1 10 9 Steven 2014-08-18

Snelle en vlotte levering van deze BOSU. Ik kende het al via het fitnesscentrum waar ik kwam, dus kende enkele oefeningen die leuk en goed zijn met de BOSU, maar de DVD die erbij is, is toch nog een leuke meerwaarde, enkele nieuwigheden, en leuke oefeningen die de intensiteit verhogen. De BOSU helpt je zeker om in het algemeen je "core stability" onder handen te nemen. Voor mensen met een zittend beroep na een werkdag een welgekomen afwisseling!

Bekijk hier het product Bosu balance trainer home edition 350020 >

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020 1 10 6 2014-11-18

prima levering, maar iid een slechte pomp en er zat geen dopje bij om het ventiel af te sluiten. Gelukkig had ik enkele dopjes over van mijn balans ballen die paste. Bosu bal zelf is wat steviger dan degene die ik enkele jaren eerder had gekocht. prima product

Bekijk hier het product Bosu balance trainer home edition 350020 >

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020 1 10 8 2014-11-23

Met de Bosu balance trainer kan je heel veel verschillende oefeningen doen. Handig is dat er ook een DVD is bijgeleverd met voorbeeld oefeningen. Het pompje is alleen niet zo fijn, het lukt je niet om de Bosu er in je eentje mee op te pompen.

Bekijk hier het product Bosu balance trainer home edition 350020 >

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020 1 10 8 2014-11-27

Snelle en correcte levering van degelijk materiaal.

Bekijk hier het product Bosu balance trainer home edition 350020 >

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020 1 10 8 N. Boon 2015-02-23

Superklantvriendelijke afhandeling van mijn bestelling en snelle verzending! Bosubal voldoet geheel aan de verwachtingen. Enige minpunt is de bijgeleverde pomp: van het gebruik daarvan zou je al RSI oplopen: waardeloos ding. Gelukkig met de eigen pomp (en hulp van een 2e persoon) gauw opgepompt!

Bekijk hier het product Bosu balance trainer home edition 350020 >

Bosu balance trainer home pink edition 350050

Bosu balance trainer home pink edition 350050

Bosu balance trainer home pink edition 350050 1 10 8 2015-01-29



Bekijk hier het product Bosu balance trainer home pink edition 350050 >

Bosu balance trainer home pink edition 350050

Bosu balance trainer home pink edition 350050

Bosu balance trainer home pink edition 350050 1 10 9 E. Jansen 2015-03-21

Ik ben super blij met de balance trainer. Leuke kleur

Bekijk hier het product Bosu balance trainer home pink edition 350050 >

Bosu balance trainer home pink edition 350050

Bosu balance trainer home pink edition 350050

Bosu balance trainer home pink edition 350050 1 10 9 2015-04-01

Een geweldig item om je training interessanter mee te maken. Er zijn veel goede oefeningen op te doen en dat jullie hem in het roze verkopen is nog leuker. De enige aanmerking die ik heb, is dat het pompje wat erbij zit een rotding is. Maar met een beetje geduld gooi je die na het opblazen weer lekker aan de kant.

Bekijk hier het product Bosu balance trainer home pink edition 350050 >

Bosu balance trainer sport edition 50 cm blauw 350040

Bosu balance trainer sport edition 50 cm blauw 350040

Bosu balance trainer sport edition 50 cm blauw 350040 1 10 8 Gerbrand 2012-12-11

Ik heb een bosu-balans trainer besteld i.v.m. rugklachten, heb veel profijt van dit toestel. om zo maar even tussendoor wat oefeningen te doen. gr Gerbrand.

Bekijk hier het product Bosu balance trainer sport edition 50 cm blauw 350040 >

Bosu balance trainer sport edition 50 cm blauw 350040

Bosu balance trainer sport edition 50 cm blauw 350040

Bosu balance trainer sport edition 50 cm blauw 350040 1 10 10 Jelle S. 2015-02-21

Snelle en correcte afhandeling van de bestelling.

Bekijk hier het product Bosu balance trainer sport edition 50 cm blauw 350040 >

Bosu gewichtsbal Weight ball 4 LBS (2 kg)

Bosu gewichtsbal Weight ball 4 LBS (2 kg)

Bosu gewichtsbal Weight ball 4 LBS (2 kg) 1 10 10 2015-05-05

Goed product dat erg functioneel is. Voldoet aan verwachtingen Goede prijs, top levering.

Bekijk hier het product Bosu gewichtsbal Weight ball 4 LBS (2 kg) >

Bosu ballast ball 350210

Bosu ballast ball 350210

Bosu ballast ball 350210 1 10 10 G. Broersma 2013-03-21

Ik gebruik hem als personal trainer voor mijn cliënten. Je kunt veel verschillende oefeningen doen, waardoor je meerdere spiergroepen kunt trainen.

Bekijk hier het product Bosu ballast ball 350210 >

Home | Merken > Bosu > Beoordelingen

Print