CrossCore

Crosscore is het merk dat perfect is voor thuisconsumenten. Het biedt het gelijknamige product, de CrossCore, die uw fitnesservaring naar een geheel ander niveau kan tillen. Op Fitness24 vindt u dit revolutionaire product en de nodige accessoires voor een mooie prijs!

Zoals het merk zelf al zegt: “zonder rotatie stopt al het leven.” Hier moeten we ze toch gelijk in geven. De wereld draait, dus wij draaien ook. Met de gedachte dat alle fitnessoefeningen extra rotatie konden gebruiken, besloot Crosscore een product te ontwikkelen dat deze techniek kon toepassen. Niet lang daarna ontstond de CrossCore, die gebruik maakt van roterend lichaamsgewicht training. Alle oefeningen die u doet, krijgen de nodige rotatie, waardoor de spieren op een andere manier worden gestimuleerd en dus anders worden getraind. Het revolutionaire aspect van deze techniek? Het lichaam werkt op deze manier niet alleen aan krachttraining, maar ook aan balanstraining en flexibiliteit.

Waarom u een CrossCore in huis moet halen? Dit middel is niet alleen goed voor meerdere soorten trainingen, maar ook voor verschillende oefeningen. Alle oefeningen die u normaal op een krachtstation doet, zijn ook op dit middel mogelijk. Bovendien is dit middel enorm compact en makkelijk op te bergen! Wacht dus niet langer en begin uw work out vandaag nog met het revolutionaire product van Crosscore.

CrossCore
Sorteren

     

CrossCore wand en plafond bevestiging voor CrossCore 180 Uitverkoop CrossCore wand en plafond bevestiging voor CrossCore 180 (CROSSCOREMOUNT)

Indien het niet mogelijk is uw CrossCore training systeem aan een paal, balk of deur te bevestigen, biedt de CrossCore wand en plafond bevestiging, u de ideale oplossing. De wand en plafond bevestiging is Ideaal om een stevig bevestigingspunt te creëren op de muur of aan het plafond.

€38,95

€17,50

  uw voordeel €21,45 (incl. BTW)

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Merken > CrossCore

Print