Taekwondo handschoen

Taekwondo beoefenen zonder taekwondo handschoenen? No way! Taekwondo is geen zachtzinnige sport, en uw handen kunnen daarom wel wat protectie gebruiken. Tijdens het trainen is het daarom aan te raden taekwondo handschoenen te dragen voor uw eigen veiligheid. Op Vechtsport24.nl bestelt u makkelijk en razendsnel uw paar handschoenen. Uw volgende trainingssessie zal meteen een stuk prettiger voor uw handen zijn!

Lees verder

Sorteren

     

Adidas taekwondo handschoen fighter (WTF) 11% Korting Adidas taekwondo handschoen fighter (WTF) (ADITFG01)

Deze taekwondo handschoen is perfect voor het trainen, doordat hij maximale protectie biedt. De handschoen is tevens perfect voor taekwondo wedstrijden. Gemaakt van PU/Neopreen en een foam padding, hierdoor is deze handschoen zeer sterk en duurzaam. Deze taekwondo handschoenen van adidas voldoen aan de WTF (world taekwondo federation) regels, en zijn daarom zeer geschikt voor het wedstrijd vechten. De handschoen heeft klittenband sluiting zodat hij perfect aan de pols past.

Product tijdelijk uitverkocht

 

World Taekwondo Federation


De taekwondo handschoenen zijn gemaakt van PU/Neopreem en een foam padding. Deze materialen maken de handschoenen naast sterk ook duurzaam en garanderen een lange levensduur. Op Vechtsport24.nl bieden we enkel en alleen handschoenen aan die voldoen aan de World Taekwondo Federation regels en eisen. Hierdoor weet u zeker dat u ze kan gebruiken tijdens officiële wedstrijden. En dat is absoluut een aanrader! Dankzij de klittenbandsluiting past hij perfect om de pols. De keuze uit verschillende maten (van XS t/m XL), bevordert de juiste pasvorm alleen maar verder.

Adidas streeft net als wij altijd naar het allerbeste. Om die reden zijn onze taekwondo handschoenen kwalitatief van hoge kwaliteit. Blessures zijn onnodig en halen alleen maar het plezier uit de sport. Gun uzelf de bescherming die u verdient en laat die vervelende blessures tot het verleden behoren. Koop vandaag nog uw paar taekwondo handschoenen!

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Momenteel zijn wij bezig met onderhoud aan deze webshop. Bekijk ons volledige assortiment op fitness24.nl. naar fitness24.nl

Home | Handschoenen > Taekwondo handschoen

Print