Protectie kleding

Trainen doe je om optimaal resultaat neer te zetten,  niet om geblesseerd te raken. Protectiekleding is daarom een extraatje dat door elke sportexpert ten zeerste aangeraden wordt! Vechtsport24.nl slaat de handen ineen met Adidas boxing en brengt u de allerbeste protectiekleding. Blessures zijn voorgoed verleden tijd!

Lees verder

Protectie kleding
Sorteren

     

Adidas Beschermings Broek Adidas Beschermings Broek (ADIBP23Z)

Deze nieuwe hightec technologie van Adidas zorgt ervoor dat de stoten en trappen die u moet incasseren met 76 procent gereduceerd worden. Dit zorgt voor een zeer comfortabele training waarbij u minder blessures oploopt.

De adizero protector is gemaakt van elastisch materiaal met een close fit design zodat de kleding perfect op uw lichaam aansluit. De padding is gemaakt van een nieuwe generatie EVA foam.

Product tijdelijk uitverkocht

 

Broek- en beenbescherming

Dankzij de nieuwe hightech technologie van Adidas, wordt de impact van trappen en stoten op uw lichaam met wel 76% gereduceerd. De training verloopt hierdoor meteen een stuk comfortabeler. U kunt zich optimaal concentreren zonder u druk te maken om mogelijke blessures.

De protectiekleding is gemaakt van elastisch materiaal in combinatie met een close fit design. Op die manier sluit het perfect aan op uw lichaam. De padding binnenin is gemaakt van een nieuw ontwikkelde EVA foam. Onze protectiekleding is tot in detail uitgewerkt met de allerlaatste snufjes om u 100% veiligheid te garanderen.
De protectiekleding komt in de vorm van een shirt, broek en als beenbescherming. Maten lopen uiteen van small tot extra large. Het krachtige Adidasdesign met logo en een spel van lijnen zorgt voor een mooie look.

Dus waar wacht u nog op? Concentreer u op uw technieken in plaats van de pijn en angst voor een blessure, en schaf vandaag nog broek en beenbescherming aan die u verdient!

9.5
Adidas Beschermings Broek 1 10 9 9/10 Adidas Beschermings Broek

Fijne bescherming broek, zit erg fijn ook wanneer je gaat zweten. Goede bescherming op ...

Adidas Beschermings Broek 1 10 10 10/10 Adidas Beschermings Broek

Prima beschermkleding en snel in huis!

Bekijk alle Beoordelingen
Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Momenteel zijn wij bezig met onderhoud aan deze webshop. Bekijk ons volledige assortiment op fitness24.nl. naar fitness24.nl

Home | Kleding > Protectie kleding

Print