Sporttassen Beoordelingen

Sporttassen


Lees meer over Sporttassen >

Bezoekers van onze site beoordelen producten van Sporttassen gemiddeld met een 9,7 in de 12 reviews hieronder :

Adidas Sporttas Wafelkatoen Judo Blauw ADIACC040JU-B

Adidas Sporttas Wafelkatoen Judo Blauw ADIACC040JU-B

Adidas Sporttas Wafelkatoen Judo Blauw ADIACC040JU-B 1 10 10 2015-05-12

Zeer tevreden. De medium is de ideale grootte voor 1 judopak. Zeer handig.

Bekijk hier het product Adidas Sporttas Wafelkatoen Judo Blauw ADIACC040JU-B >

Booster Team sporttas

Booster Team sporttas

Booster Team sporttas 1 10 9 Twan Janse 2014-10-07

Leuke tas met erg veel ruimte om dingen mee te nemen, tevens ook een sterke tas die fijn te dragen is wanneer je hem helemaal vol hebt!!

Bekijk hier het product Booster Team sporttas >

Adidas Sport Tas Boxing Medium zwart/wit

Adidas Sport Tas Boxing Medium zwart/wit

Adidas Sport Tas Boxing Medium zwart/wit 1 10 10 Tijm Borgers 2014-11-18

Leuke sporttas waar veel in kan, ik vind de medium versie groot genoeg voor alle boksspullen. Tas is erg mooi met grote rits! Bestel meestal spullen bij vechtsport24.nl want mijn producten waren nog altijd snel in huis en krijgt altijd goed advies via de telefoon.

Bekijk hier het product Adidas Sport Tas Boxing Medium zwart/wit >

Adidas Sporttas Nylon

Adidas Sporttas Nylon

Adidas Sporttas Nylon 1 10 10 Carlo 2013-12-16

We hadden een Adidas sporttas besteld voor onze zoon, deze moest voor 5 december binnen zijn. Een keer gebeld en gemaild hierover, we werden goed en duidelijk geïnformeerd en de tas was op tijd !Deze bleek eigenlijk te groot te zijn, hierover weer gebeld en na 3 dagen konden we de tas omruilen in de winkel. Het teveel betaalde wordt terug gestort. Het was een goede service.

Bekijk hier het product Adidas Sporttas Nylon >

Adidas rugtas multi functioneel

Adidas rugtas multi functioneel

Adidas rugtas multi functioneel 1 10 10 L. Croonen 2014-01-17

Beste mensen, Deze Adidas Tafeltennisrugzak waarin maar liefst 2 opbervakken zitten voor mijn Tafeltennisbatjes is een echt top-product van Adidas. Wat ik iedere tafeltennis-speler kan aanraden! En wat betreft de laagste prijs garantie van fitness 24 kan ik iedereen aanraden om hier sportproducten, sportkleding etc. te kopen want zij hebben een hele mooie en goed overzichtelijke webshop! Waar ik zeker nog vaker sportspullen ga kopen! Met vriendelijke groet, L. Croonen

Bekijk hier het product Adidas rugtas multi functioneel >

Adidas rugtas multi functioneel

Adidas rugtas multi functioneel

Adidas rugtas multi functioneel 1 10 10 2014-05-29

Super mooie degelijke rug tas. Netjes afgewerkt en stevig.

Bekijk hier het product Adidas rugtas multi functioneel >

Adidas Traveller bag trolley

Adidas Traveller bag trolley

Adidas Traveller bag trolley 1 10 9 2013-05-12

Mooie, stevige tas. Normale maat

Bekijk hier het product Adidas Traveller bag trolley >

Adidas Super Sporttas zwart/goud Medium

Adidas Super Sporttas zwart/goud Medium

Adidas Super Sporttas zwart/goud Medium 1 10 10 soewiet 2014-03-27

top tas, ik heb er heel veel plezier mee !!

Bekijk hier het product Adidas Super Sporttas zwart/goud Medium >

Adidas Super Sporttas zwart/goud Medium

Adidas Super Sporttas zwart/goud Medium

Adidas Super Sporttas zwart/goud Medium 1 10 10 Christa 2014-04-04

Supertas! Door de enorme rits ziet de tas er uniek uit. Wel is hij lastig op je rug te dragen maar losjes over de schouder draagt ook prima. Hoop ruimte in de tas zelf. Echt een blitse tas

Bekijk hier het product Adidas Super Sporttas zwart/goud Medium >

Adidas Super Sporttas zwart/goud Medium

Adidas Super Sporttas zwart/goud Medium

Adidas Super Sporttas zwart/goud Medium 1 10 10 Frank 2014-10-07

Degelijke tas met leuke grote rits wat hem erg mooi maakt, ben er erg blij mee!

Bekijk hier het product Adidas Super Sporttas zwart/goud Medium >

Adidas Super Sporttas zwart/goud Large

Adidas Super Sporttas zwart/goud Large

Adidas Super Sporttas zwart/goud Large 1 10 9 2015-02-13

Het exemplaar dat ik zocht en besteld had, werd niet langer geleverd door Adidas. Een alternatief werd gezocht in goed overleg via telefoon en email. Een nieuw model werd geleverd tegen de oude, lagere prijs. Prima opgelost en keurig geleverd - dank!

Bekijk hier het product Adidas Super Sporttas zwart/goud Large >

Adidas Super Sporttas zwart/goud Large

Adidas Super Sporttas zwart/goud Large

Adidas Super Sporttas zwart/goud Large 1 10 9 Rijpert 2016-02-17

De sporttas die ik besteld had was niet meer voorradig door een probleem met de leverancier. Dit is keurig opgelost doormiddel van een vervangend product met compensatie voor het lange wachten. Bedankt hiervoor!

Bekijk hier het product Adidas Super Sporttas zwart/goud Large >

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Momenteel zijn wij bezig met onderhoud aan deze webshop. Bekijk ons volledige assortiment op fitness24.nl. naar fitness24.nl

Home | Kleding > Sporttassen > Beoordelingen

Print