Thai shorts

Thai shorts bepalen uw halve attitude! Wanneer u tegenover uw tegenstander staat, wilt u er als een waardige vechter uitzien. Een no-nonsense look waar niet mee te spotten valt, daar gaat u voor. Vechtsport24 en Vechtsport24.nl begrijpen dat en hebben een heel arsenaal aan Thai shorts waarmee u uw tegenstander kunt imponeren!

Lees verder

Thai shorts
Sorteren

     

123

Adidas Thai Short Kickboxing Zwart/Wit 9% Korting Adidas Thai Short Kickboxing Zwart/Wit (ADISKB01ZW)

Deze adidas shorts zijn gemaakt van 100 % polyester met een satijnen look and feel. Ze hebben een brede elastieke band en touwtjes aan de binnenzijde om de broek nog extra aan te trekken. Ze hebben een split wat zorgt voor de perfect bewegingsvrijheid die nodig is tijdens het sporten.

€27,50

€24,95

  uw voordeel €2,55 (incl. BTW)

Adidas Thai Short Kickboxing Blauw Uitverkoop Adidas Thai Short Kickboxing Blauw (ADISKB02BVRR)

Deze adidas shorts zijn gemaakt van 100 % polyester met een satijnen look and feel. Ze hebben een brede elastieke band en touwtjes aan de binnenzijde om de broek nog extra aan te trekken. Ze hebben een split wat zorgt voor de perfect bewegingsvrijheid die nodig is tijdens het sporten.

€39,95

€14,95

  uw voordeel €25,- (incl. BTW)

Adidas Thai Short Kickboxing Half/Half Zwart/Wit Adidas Thai Short Kickboxing Half/Half Zwart/Wit (ADISTH03ZW)

Deze adidas shorts zijn gemaakt van 100 % polyester met een satijnen look and feel. Ze hebben een brede elastieke band en touwtjes aan de binnenzijde om de broek nog extra aan te trekken. Ze hebben een split wat zorgt voor de perfect bewegingsvrijheid die nodig is tijdens het sporten.

€39,95

 (incl. BTW)

Booster TBT-1 thaiboksbroek Booster TBT-1 thaiboksbroek (BOOSTERTBT1)

De Booster TBT-1 thaiboksbroek is gemaakt van 100% satijn voor comfort. Zacht materiaal zodat het broekje niet schuurt tijdens de training. De Booster thaiboksbroek neemt weinig vocht op en droogt snel. Verder heeft hij een brede elastieke band rond de taille en heeft hij brede pijpen, die deze broek geschikt maken voor trappen en knieën geven.

€33,-

 (incl. BTW)

Booster TBT-2 thaiboksbroek Booster TBT-2 thaiboksbroek (BOOSTERTBT2)

De Booster TBT-2 thaiboksbroek is gemaakt van 100% satijn voor comfort. Zacht materiaal zodat het broekje niet schuurt tijdens de training. De Booster thaiboksbroek neemt weinig vocht op en droogt snel. Verder heeft hij een brede elastieke band rond de taille en heeft hij brede pijpen, die deze broek geschikt maken voor trappen en knieën geven.

€33,-

 (incl. BTW)

Booster TBT-3 thaiboksbroek Booster TBT-3 thaiboksbroek (BOOSTERTBT3)

De Booster TBT-3 thaiboksbroek is gemaakt van 100% satijn voor comfort. Zacht materiaal zodat het broekje niet schuurt tijdens de training. De Booster thaiboksbroek neemt weinig vocht op en droogt snel. Verder heeft hij een brede elastieke band rond de taille en heeft hij brede pijpen, die deze broek geschikt maken voor trappen en knieën geven.

€33,-

 (incl. BTW)

Booster TBT-4 thaiboksbroek Booster TBT-4 thaiboksbroek (BOOSTERTBT4)

De Booster TBT-4 thaiboksbroek is gemaakt van 100% satijn voor comfort. Zacht materiaal zodat het broekje niet schuurt tijdens de training. De Booster thaiboksbroek neemt weinig vocht op en droogt snel. Verder heeft hij een brede elastieke band rond de taille en heeft hij brede pijpen, die deze broek geschikt maken voor trappen en knieën geven.

€33,-

 (incl. BTW)

Booster TBT-5 thaiboksbroek Booster TBT-5 thaiboksbroek (BOOSTERTBT5)

De Booster TBT-5 thaiboksbroek is gemaakt van 100% satijn voor comfort. Zacht materiaal zodat het broekje niet schuurt tijdens de training. De Booster thaiboksbroek neemt weinig vocht op en droogt snel. Verder heeft hij een brede elastieke band rond de taille en heeft hij brede pijpen, die deze broek geschikt maken voor trappen en knieën geven.

€33,-

 (incl. BTW)

Booster TBT-7 thaiboksbroek Booster TBT-7 thaiboksbroek (BOOSTERTBT7)

De Booster TBT-7 thaiboksbroek is gemaakt van 100% satijn voor comfort. Zacht materiaal zodat het broekje niet schuurt tijdens de training. De Booster thaiboksbroek neemt weinig vocht op en droogt snel. Verder heeft hij een brede elastieke band rond de taille en heeft hij brede pijpen, die deze broek geschikt maken voor trappen en knieën geven.

€33,-

 (incl. BTW)

Booster TBT-8 thaiboksbroek Booster TBT-8 thaiboksbroek (BOOSTERTBT8)

De Booster TBT-8 thaiboksbroek is gemaakt van 100% satijn voor comfort. Zacht materiaal zodat het broekje niet schuurt tijdens de training. De Booster thaiboksbroek neemt weinig vocht op en droogt snel. Verder heeft hij een brede elastieke band rond de taille en heeft hij brede pijpen, die deze broek geschikt maken voor trappen en knieën geven.

€33,-

 (incl. BTW)

Booster TBT-10 thaiboksbroek Booster TBT-10 thaiboksbroek (BOOSTERTBT10)

De Booster TBT-10 thaiboksbroek is gemaakt van 100% satijn voor comfort. Zacht materiaal zodat het broekje niet schuurt tijdens de training. De Booster thaiboksbroek neemt weinig vocht op en droogt snel. Verder heeft hij een brede elastieke band rond de taille en heeft hij brede pijpen, die deze broek geschikt maken voor trappen en knieën geven.

€33,-

 (incl. BTW)

Booster TBT-11 thaiboksbroek Booster TBT-11 thaiboksbroek (BOOSTERTBT11)

De Booster TBT-11 thaiboksbroek is gemaakt van 100% satijn voor comfort. Zacht materiaal zodat het broekje niet schuurt tijdens de training. De Booster thaiboksbroek neemt weinig vocht op en droogt snel. Verder heeft hij een brede elastieke band rond de taille en heeft hij brede pijpen, die deze broek geschikt maken voor trappen en knieën geven.

€33,-

 (incl. BTW)

Booster TBT-12 thaiboksbroek Booster TBT-12 thaiboksbroek (BOOSTERTBT12)

De Booster TBT-12 thaiboksbroek is gemaakt van 100% satijn voor comfort. Zacht materiaal zodat het broekje niet schuurt tijdens de training. De Booster thaiboksbroek neemt weinig vocht op en droogt snel. Verder heeft hij een brede elastieke band rond de taille en heeft hij brede pijpen, die deze broek geschikt maken voor trappen en knieën geven.

€33,-

 (incl. BTW)

Booster TBT-13 thaiboksbroek Booster TBT-13 thaiboksbroek (BOOSTERTBT13)

De Booster TBT-13 thaiboksbroek is gemaakt van 100% satijn voor comfort. Zacht materiaal zodat het broekje niet schuurt tijdens de training. De Booster thaiboksbroek neemt weinig vocht op en droogt snel. Verder heeft hij een brede elastieke band rond de taille en heeft hij brede pijpen, die deze broek geschikt maken voor trappen en knieën geven.

€33,-

 (incl. BTW)

Booster TBT-14 thaiboksbroek Booster TBT-14 thaiboksbroek (BOOSTERTBT14)

De Booster TBT-14 thaiboksbroek is gemaakt van 100% satijn voor comfort. Zacht materiaal zodat het broekje niet schuurt tijdens de training. De Booster thaiboksbroek neemt weinig vocht op en droogt snel. Verder heeft hij een brede elastieke band rond de taille en heeft hij brede pijpen, die deze broek geschikt maken voor trappen en knieën geven.

€33,-

 (incl. BTW)

Booster TBT-16 thaiboksbroek Booster TBT-16 thaiboksbroek (BOOSTERTBT16)

De Booster TBT-16 thaiboksbroek is gemaakt van 100% satijn voor comfort. Zacht materiaal zodat het broekje niet schuurt tijdens de training. De Booster thaiboksbroek neemt weinig vocht op en droogt snel. Verder heeft hij een brede elastieke band rond de taille en heeft hij brede pijpen, die deze broek geschikt maken voor trappen en knieën geven.

€33,-

 (incl. BTW)

Booster TBT-17 thaiboksbroek Booster TBT-17 thaiboksbroek (BOOSTERTBT17)

De Booster TBT-17 thaiboksbroek is gemaakt van 100% satijn voor comfort. Zacht materiaal zodat het broekje niet schuurt tijdens de training. De Booster thaiboksbroek neemt weinig vocht op en droogt snel. Verder heeft hij een brede elastieke band rond de taille en heeft hij brede pijpen, die deze broek geschikt maken voor trappen en knieën geven.

€33,-

 (incl. BTW)

Booster TBT-18 thaiboksbroek Booster TBT-18 thaiboksbroek (BOOSTERTBT18)

De Booster TBT-18 thaiboksbroek is gemaakt van 100% satijn voor comfort. Zacht materiaal zodat het broekje niet schuurt tijdens de training. De Booster thaiboksbroek neemt weinig vocht op en droogt snel. Verder heeft hij een brede elastieke band rond de taille en heeft hij brede pijpen, die deze broek geschikt maken voor trappen en knieën geven.

€33,-

 (incl. BTW)

Booster TBT-19 thaiboksbroek Booster TBT-19 thaiboksbroek (BOOSTERTBT19)

De Booster TBT-19 thaiboksbroek is gemaakt van 100% satijn voor comfort. Zacht materiaal zodat het broekje niet schuurt tijdens de training. De Booster thaiboksbroek neemt weinig vocht op en droogt snel. Verder heeft hij een brede elastieke band rond de taille en heeft hij brede pijpen, die deze broek geschikt maken voor trappen en knieën geven.

€33,-

 (incl. BTW)

Booster TBT-21 thaiboksbroek Booster TBT-21 thaiboksbroek (BOOSTERTBT21)

De Booster TBT-21 thaiboksbroek is gemaakt van 100% satijn voor comfort. Zacht materiaal zodat het broekje niet schuurt tijdens de training. De Booster thaiboksbroek neemt weinig vocht op en droogt snel. Verder heeft hij een brede elastieke band rond de taille en heeft hij brede pijpen, die deze broek geschikt maken voor trappen en knieën geven.

€33,-

 (incl. BTW)

Thai broek

Twins Special, King, Tufwear en Booster zijn de koplopers wanneer we kijken naar de leveranciers van Thai shorts. Modellen zijn verkrijgbaar in alle mogelijke kleuren, stijlen en designs. Gaat u voor de agressieve look om uw tegenstander zowaar angst aan te jagen? Geen probleem. Kies dan voor een gevlamde variant of de Tufwear short met het doodskop op de voorkant. Wilt u het liever een tikkeltje rustiger aanpakken? Het kan allemaal. Basic rode, blauwe, oranje en zwarte shorts zonder opdruk of broekjes met een combinatie van kleuren.. Ze passeren allemaal de revu! Met zoveel keuze zitten uw Thai shorts er gegarandeerd tussen.

Om 100% comfort te garanderen, bestaan de shorts uit puur satijn. Niet alleen glijdt deze stof soepel om uw benen waardoor er geen belemmering gevormd wordt, ook droogt zweet snel op zodat de Thai shorts droog blijven. Dankzij de brede pijpen zijn de broekjes ideaal voor het geven van trappen en knietjes.
Reken op de kwaliteit die u van Vechtsport24 gewend bent en ga voor de allerbeste Thai broek!

9.0
Booster TBS thaiboksbroek wit 1 10 9 9/10 Booster TBS thaiboksbroek wit

Zit fijn om de middel

Bekijk alle Beoordelingen
Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Kleding > Thai shorts

Print