Trainingspakken

Trainingspakken zijn ware musts wanneer u gaat sporten. Vooral na een intensieve training in de sportschool is het belangrijk om uw lichaam warm te houden wanneer u weer naar buiten loopt. Doordat u zo fanatiek gesport heeft, kunt u het valse gevoel krijgen dat u het warm genoeg heeft. 

Lees verder

Trainingspakken
Sorteren

     

Adidas Trainingspak Rek Fighter Suit 3% Korting Adidas Trainingspak Rek Fighter Suit (ADITU03)

Dit trainingspak bestaat uit een broek en V-hals T-shirt. Gefabriceerd van 180 grams interlock materiaal. De broek heeft een elastieke heupsluiting.

Product tijdelijk uitverkocht

 

Kwaliteit en stijl

En dat terwijl juist het temperatuurverschil dat optreedt wanneer u de sportschool uitloopt, funest is voor uw gezondheid. Daarnaast is een trainingspak ideaal wanneer u een rondje gaat joggen door het park of uw vechttraining op een mooie dag naar buiten verplaatst.   En onderschat vooral ook niet hoe heerlijk het is op een luie zondag thuis in een trainingspak op de bank te hangen!

Voor onze trainingspakken vertrouwen we volledig op het grote Adidas, een merk dat zijn sporen al ruimschoots verdient heeft. Het merk verzorgt de schitterende design zoals we die van Adidas gewend zijn. Met de karakteristieke strakke lijnen op de armen en kleuren die niet overschreeuwen maar wel lekker opvallend zijn, kunt u in stijl uw training voltooien.

Naast mooi is elk trainingspak gemaakt met een speciale Climalite technologie. Dit optimaliseert het ademen en van de stof en maakt het materiaal extra licht. Kies voor kwaliteit en stijl, en ga voor een trainingspak van Vechtsport24.nl.

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Momenteel zijn wij bezig met onderhoud aan deze webshop. Bekijk ons volledige assortiment op fitness24.nl. naar fitness24.nl

Home | Kleding > Trainingspakken

Print