Arm/Knie bescherming

Bescherm uw armen en knieën met arm- en kniebescherming van Vechtsport24.nl. Veiligheid gaat altijd voor alles, en dat geld ook voor uw knieën en armen. Blessures zijn vaak gemakkelijk te voorkomen, puur door de juiste bescherming om uw lichaam te dragen. 

Lees verder

Arm/Knie bescherming
Sorteren

     

Adidas taekwondo onderarmbeschermer Uitverkoop Adidas taekwondo onderarmbeschermer (ADITFP01VRR)

De Adidas WTF onderarm beschermers zijn anatomisch gevormd en ontworpen voor een perfecte pasvorm. De onderarm beschermers bieden een goede bescherming van de onderarm en zijn gemaakt van PU. De beschermers zijn voorzien van klittenbandsluiting en zijn WTF goedgekeurd.

Product tijdelijk uitverkocht

 

Adidas Elastische Onderarmbeschermers Adidas Elastische Onderarmbeschermers (ADITEF01)

De Adidas onderarm beschermers zijn voorgevormd en ontworpen voor een goede pasvorm. De beschermer is gemaakt van 100% polyester met een foam padding ter absorptie van de stoten en trappen. Door de elastische achterkant zijn deze gemakkelijk aan en uit te trekken. De beschermers zijn geschikt voor elke tak van vechtsport waarbij je je onderarm extra wilt beschermen tegen stoten of trappen, zoals taekwondo of karate.

Product tijdelijk uitverkocht

 

Booster EKP elleboogbeschermers Booster EKP elleboogbeschermers (BOOSTEREKPELBOW)

De Booster EKP elleboogbeschermers zijn gemaakt om je ellebogen te beschermern en absorberen schokken goed. De EKP elleboogbeschermers zijn gemaakt van elastisch katoen. De EKP elleboogbeschermers zijn ideaal voor MMA training.

Product tijdelijk uitverkocht

 

Nihon kniebeschermer Nihon kniebeschermer (NIHPKNIE)

Deze protectors van adidas zijn ideaal als extra bescherming tijdens het trainen of wedstrijden voor zowel jezelf als je trainingspartner. De beschermers zorgen ervoor dat je geen schuurplekken van de mat op je knie krijgt, en tijdens het sparren dat je je tegenstander minder snel blesseert. De beschermer is gemaakt van polyester/katoen, de padding is gevuld met een speciale foam laag voor het perfect absorberen van alle vallen op je knieën.

Product tijdelijk uitverkocht

 

Bescherm kwetsbare onderdelen

De beschermers verzekeren u er van dat u geen schuurplekken van de mat op uw onderarm krijgt. Tegelijkertijd zorgen de beschermers ervoor dat u tijdens het sparren uw tegenstander minder snel blesseert. De maten van de armbeschermers lopen op van XSS t/m XL. Op die manier is er voor iedereen de juiste maat te vinden.

Naast armbescherming hebben wij ook kniebeschermers verkrijgbaar. De knie is een ingewikkeld onderdeel van uw lichaam dat u echt niet wilt blesseren. Wanneer uw knie namelijk eenmaal geblesseerd is (geweest), loopt u grote kans dat het de rest van uw leven een gevoelig onderdeel blijft. Onze Booster BKP kniebeschermers hebben een zachte gel padding, waardoor schokken perfect geabsorbeerd worden.

Daarbij hebben ze een dubbele laag bescherming boven de knieschijf voor extra bescherming en zijn ze verder gemaakt van elastisch materiaal dat zich laat dragen als een tweede huid!

Bescherm de kwetsbare onderdelen van uw lichaam, en kies voor arm- en kniebescherming van Vechtsport24.nl. 

9.0
Adidas Kniebeschermer 1 10 9 9/10 Adidas Kniebeschermer

Prima bescherming voor op de knieën, bestel vaak bij vechtsport24, altijd snel thuis

Bekijk alle Beoordelingen
Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Momenteel zijn wij bezig met onderhoud aan deze webshop. Bekijk ons volledige assortiment op fitness24.nl. naar fitness24.nl

Home | Protectie > Arm/Knie bescherming

Print