Buik/Romp bescherming

Bescherm uw romp met de buik- en rompbescherming van Vechtsport24.nl. De romp is voor uw tegenstander het ideale target om zijn eigen slagen en stoten op te demonstreren! Zorg ervoor dat het niet ten koste gaat van u! 

Lees verder

Buik/Romp bescherming
Sorteren

     

Adidas karate bodyprotector WKF approved Adidas karate bodyprotector WKF approved (ADIP03)

De Adidas karate bodyprotector WKF is anatomisch gevormd voor perfecte pasvorm en is voorzien van flexibel materiaal. Hierdoor vormt deze zich perfect naar uw lichaam. De bodyprotector is wit van kleur met een blauw Adidas logo. De bodyprotector heeft een elastieken sluiting aan de achterkant voor de perfecte pasvorm. De bodyprotector is goedgekeurd door de WKF.

Product tijdelijk uitverkocht

 

Twins BP-LK buik- en beenbeschermer 11% Korting Twins BP-LK buik- en beenbeschermer (TWINSBPLK)

De Twins BP-LK buik en beenbeschermer is ideaal voor het trainen van knietjes, trappen en lage stoten. Dankzij de high density foam padding worden schokken optimaal geabsorbeerd. Met extra verdikkingen op de dijbenen voor extra bescherming. De 3 stukken zijn los van elkaar om bewegingsvrijheid niet in te perken.

Product tijdelijk uitverkocht

 

Tufwear borstbeschermer dames Uitverkoop Tufwear borstbeschermer dames (T207VRR)

De dames borstbeschermers zijn anatomisch gevormd wat zorgt voor extra comfort. Ook de het ademende elastisch materiaal draagt hierin bij. De beschermer geeft u maximale bescherming met maximale bewegingsvrijheid.

Product tijdelijk uitverkocht

 

Adidas body protector (WTF) Adidas body protector (WTF) (ADITAP01)

Deze adidas bodyprotector beschermt uw lichaam perfect aan de voorkant, zijkanten en op de schouders. De body protector is uitgevoerd in PU, dit materiaal is uiterst sterk en duurzaam. De padding in de buikbeschermer is van zeer hoogwaardige kwaliteit en reduceert de stoten en trappen tot een minimum. De beschermer is eenvoudig aan te trekken en te sluiten met een veter sluiting. De beschermer is WTF (world taekwondo federation) goedgekeurd. Het vest is omkeerbaar, dus zowel in het rood als blauw te gebruiken.

Product tijdelijk uitverkocht

 

Trappen en stoten opvangen

Buik- en rompbescherming is ideaal voor trainingen met uw sparringpartner, maar vormen ook een waardevolle toevoeging aan uw sportoutfit tijdens wedstrijden. Kijk gauw in ons assortiment op Vechtsport24.nl en kies voor de buik- en rompbescherming die u nodig heeft!

Bescherming van uw borst is minstens zo belangrijk als de bescherming van uw buik en romp. Vooral wanneer u een vrouw bent, is een “pantser” op het borstbeen geen overbodige luxe. Bescherm uw rondingen van pijnlijke stoten of trappen, en draag een van de borstbeschermers van Tufwear. Door de anatomische vorm verzekert de beschermer u van extra comfort en ook het ademende materiaal draagt hier aan bij. De protectiematen lopen op van S t/m XL. Geschikt voor iedere buste dus!

De buikbeschermers beschermen uw buik aan zowel voor-, achter- als zijkant.  Het materiaal waaruit de Adidas buikbeschermer bestaat is het duurzame PU3G. Dankzij deze vervaardiging wordt elke trap en stoot perfect opgevangen. Bescherm uw buik-, romp- en borst en kies voor de buik- en rompbescherming van Vechtsport24.nl.

9.5
Adidas Buik Beschermer 1 10 9 9/10 Adidas Buik Beschermer

Prima buikbeschermer die ook fijn zit tijdens lange trainingen, fijn om met trainingspa...

Adidas Buik Beschermer 1 10 10 10/10 Adidas Buik Beschermer

fijne buik beschermer van goede kwaliteit en de prijs valt nog reuze mee, boven mijn ve...

Bekijk alle Beoordelingen
Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Momenteel zijn wij bezig met onderhoud aan deze webshop. Bekijk ons volledige assortiment op fitness24.nl. naar fitness24.nl

Home | Protectie > Buik/Romp bescherming

Print