Kruis bescherming Beoordelingen

Kruis bescherming


Lees meer over Kruis bescherming >

Bezoekers van onze site beoordelen producten van Kruis bescherming gemiddeld met een 9,1 in de 11 reviews hieronder :

Booster BG 2 kruisbeschermer

Booster BG 2 kruisbeschermer

Booster BG 2 kruisbeschermer 1 10 9 Aleid 2014-10-17

Ben erg blij met de kruisbeschermer, zit erg comfortabel!!

Bekijk hier het product Booster BG 2 kruisbeschermer >

Booster BG 2 kruisbeschermer

Booster BG 2 kruisbeschermer

Booster BG 2 kruisbeschermer 1 10 8 Arjen 2014-10-28

Must have voor de vechtsport, zit erg fijn! snelle levering van vechtsport24.nl zoals ik gewend ben

Bekijk hier het product Booster BG 2 kruisbeschermer >

Booster BG 2 kruisbeschermer

Booster BG 2 kruisbeschermer

Booster BG 2 kruisbeschermer 1 10 10 Sibren A.L 2014-11-07

Koop altijd van het merk booster en bevalt me prima, vooral de pasvorm ben ik erg tevreden over en kleding zit erg mooi naar je lichaam. Fijne beschermer die perfect zit, geen irritatie zoals sommige goedkopere modellen.

Bekijk hier het product Booster BG 2 kruisbeschermer >

Ernesto Hoost kruisbeschermer

Ernesto Hoost kruisbeschermer

Ernesto Hoost kruisbeschermer 1 10 10 Sjang Kruger 2014-09-30

Snel in huis en toch wel handig een kruisbeschermer :D

Bekijk hier het product Ernesto Hoost kruisbeschermer >

Ernesto Hoost kruisbeschermer

Ernesto Hoost kruisbeschermer

Ernesto Hoost kruisbeschermer 1 10 9 Onur 2014-10-09

Zit fijn en snijdt niet in binnenkant van je been wat ik bij vorige kruisbeschermer wel had

Bekijk hier het product Ernesto Hoost kruisbeschermer >

Ernesto Hoost kruisbeschermer

Ernesto Hoost kruisbeschermer

Ernesto Hoost kruisbeschermer 1 10 9 Gust O. 2014-11-18

Echte aanrader voor deze prijs, had het product de volgende dag in huis en vind hem erg fijn zitten.

Bekijk hier het product Ernesto Hoost kruisbeschermer >

Adidas Kruisbeschermer/Tok Heren Extra

Adidas Kruisbeschermer/Tok Heren Extra

Adidas Kruisbeschermer/Tok Heren Extra 1 10 9 Ronand 2014-10-16

Was toch naar iets meer protectie, padding en comfort opzoek dan een gangbare kruisbeschermer. Kan goed merken dat deze kruisbeschermer een vele malen fijnere gel padding heeft dan de vorige die ik had, helemaal tevreden!

Bekijk hier het product Adidas Kruisbeschermer/Tok Heren Extra >

Adidas Kruisbeschermer/Tok Heren

Adidas Kruisbeschermer/Tok Heren

Adidas Kruisbeschermer/Tok Heren 1 10 8 Ewoud 2014-09-30

Fijne pasvorm en goede bescherming!

Bekijk hier het product Adidas Kruisbeschermer/Tok Heren >

Adidas Kruisbeschermer/Tok Heren

Adidas Kruisbeschermer/Tok Heren

Adidas Kruisbeschermer/Tok Heren 1 10 9 Remko Rensink 2014-10-06

Wel handig voor het sparren!

Bekijk hier het product Adidas Kruisbeschermer/Tok Heren >

Adidas Kruisbeschermer/Tok Heren

Adidas Kruisbeschermer/Tok Heren

Adidas Kruisbeschermer/Tok Heren 1 10 10 Feiko 2014-10-14

Kruisbeschermer zit TOP, schuurt niet tegen binnenkant van benen/lies wat ik bij vele andere kruisbeschermers wel heb, zeer tevreden!

Bekijk hier het product Adidas Kruisbeschermer/Tok Heren >

Shock Doctor Ultra Suporter w/Ultra Carbon Flex

Shock Doctor Ultra Suporter w/Ultra Carbon Flex

Shock Doctor Ultra Suporter w/Ultra Carbon Flex 1 10 9 De Kleijn 2015-09-08

<p>Zeer fijne pasvorm in vergelijking met eerdere ervaringen.</p>

Bekijk hier het product Shock Doctor Ultra Suporter w/Ultra Carbon Flex >

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Protectie > Kruis bescherming > Beoordelingen

Print