Mondbescherming

Lees verder

Mondbescherming
Sorteren

     

Shock Doctor Gel Max Gebit/Mond beschermer  Shock Doctor Gel Max Gebit/Mond beschermer (SHOCKDOCTORSDM1)

De Gel Max mondbeschermer van Shock Doctor is een van de beste bitjes op de markt.

Het Shock Doctor bitje is een zeer stevig rubberen model met een comfortabel gel-laag. Het mondbitje maak je eenmalig op maat met heet water, daarna blijft het bitje vormvast.

Dankzij de gel-laag heb je met dit Shock Doctor bitje een stevige pasvorm die goed op je gebit aansluit. Praten is met dit model geen enkel probleem.

€19,95

 (incl. BTW)

Adidas Mond Beschermer/Gebits Beschermer Dubbele Senior Adidas Mond Beschermer/Gebits Beschermer Dubbele Senior (ADIBP10S)

Deze CE goedgekeurde mondbeschermer van adidas heeft een comfortabele pasvorm doordat u het bitje zelf op maat kunt maken.Het bitje is gemaakt van een flexibel materiaal dat een goede bescherming biedt voor uw gebit.

€6,95

 (incl. BTW)

Booster MGB Gebit/Mond beschermer Booster MGB Gebit/Mond beschermer (BOOSTERMGBVRR)

Een zeer goed mondbitje qua prijs en kwaliteit met gel voor een goede demping. Beschikbaar in de kleuren: roze, zwart en transparant. Junior versie alleen beschikbaar in transparant.

€6,70

 (incl. BTW)

Ernesto Hoost mondbeschermer enkel Ernesto Hoost mondbeschermer enkel (EHSM)

De Ernesto Hoost mondbeschermer enkel is een standaard CE goedgekeurde gebitsbeschermer.Deze gebitsbeschermer zal je gebit goed beschermen en heeft als voordeel dat deze zelf op maat te maken is waardoor het draagcomfort groot is, en de gebitsbeschermer stevig blijft zitten.

€4,95

 (incl. BTW)

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Protectie > Mondbescherming

Print