Protectie Beoordelingen

Protectie


Lees meer over Protectie >

Bezoekers van onze site beoordelen producten van Protectie gemiddeld met een 9,1 in de 19 reviews hieronder :

Booster BG 2 kruisbeschermer

Booster BG 2 kruisbeschermer

Booster BG 2 kruisbeschermer 1 10 9 Aleid 2014-10-17

Ben erg blij met de kruisbeschermer, zit erg comfortabel!!

Bekijk hier het product Booster BG 2 kruisbeschermer >

Booster BG 2 kruisbeschermer

Booster BG 2 kruisbeschermer

Booster BG 2 kruisbeschermer 1 10 8 Arjen 2014-10-28

Must have voor de vechtsport, zit erg fijn! snelle levering van vechtsport24.nl zoals ik gewend ben

Bekijk hier het product Booster BG 2 kruisbeschermer >

Booster BG 2 kruisbeschermer

Booster BG 2 kruisbeschermer

Booster BG 2 kruisbeschermer 1 10 10 Sibren A.L 2014-11-07

Koop altijd van het merk booster en bevalt me prima, vooral de pasvorm ben ik erg tevreden over en kleding zit erg mooi naar je lichaam. Fijne beschermer die perfect zit, geen irritatie zoals sommige goedkopere modellen.

Bekijk hier het product Booster BG 2 kruisbeschermer >

Ernesto Hoost kruisbeschermer

Ernesto Hoost kruisbeschermer

Ernesto Hoost kruisbeschermer 1 10 10 Sjang Kruger 2014-09-30

Snel in huis en toch wel handig een kruisbeschermer :D

Bekijk hier het product Ernesto Hoost kruisbeschermer >

Ernesto Hoost kruisbeschermer

Ernesto Hoost kruisbeschermer

Ernesto Hoost kruisbeschermer 1 10 9 Onur 2014-10-09

Zit fijn en snijdt niet in binnenkant van je been wat ik bij vorige kruisbeschermer wel had

Bekijk hier het product Ernesto Hoost kruisbeschermer >

Ernesto Hoost kruisbeschermer

Ernesto Hoost kruisbeschermer

Ernesto Hoost kruisbeschermer 1 10 9 Gust O. 2014-11-18

Echte aanrader voor deze prijs, had het product de volgende dag in huis en vind hem erg fijn zitten.

Bekijk hier het product Ernesto Hoost kruisbeschermer >

Adidas Kruisbeschermer/Tok Heren Extra

Adidas Kruisbeschermer/Tok Heren Extra

Adidas Kruisbeschermer/Tok Heren Extra 1 10 9 Ronand 2014-10-16

Was toch naar iets meer protectie, padding en comfort opzoek dan een gangbare kruisbeschermer. Kan goed merken dat deze kruisbeschermer een vele malen fijnere gel padding heeft dan de vorige die ik had, helemaal tevreden!

Bekijk hier het product Adidas Kruisbeschermer/Tok Heren Extra >

Adidas Kruisbeschermer/Tok Heren

Adidas Kruisbeschermer/Tok Heren

Adidas Kruisbeschermer/Tok Heren 1 10 8 Ewoud 2014-09-30

Fijne pasvorm en goede bescherming!

Bekijk hier het product Adidas Kruisbeschermer/Tok Heren >

Adidas Kruisbeschermer/Tok Heren

Adidas Kruisbeschermer/Tok Heren

Adidas Kruisbeschermer/Tok Heren 1 10 9 Remko Rensink 2014-10-06

Wel handig voor het sparren!

Bekijk hier het product Adidas Kruisbeschermer/Tok Heren >

Adidas Kruisbeschermer/Tok Heren

Adidas Kruisbeschermer/Tok Heren

Adidas Kruisbeschermer/Tok Heren 1 10 10 Feiko 2014-10-14

Kruisbeschermer zit TOP, schuurt niet tegen binnenkant van benen/lies wat ik bij vele andere kruisbeschermers wel heb, zeer tevreden!

Bekijk hier het product Adidas Kruisbeschermer/Tok Heren >

Shock Doctor Ultra Suporter w/Ultra Carbon Flex

Shock Doctor Ultra Suporter w/Ultra Carbon Flex

Shock Doctor Ultra Suporter w/Ultra Carbon Flex 1 10 9 De Kleijn 2015-09-08

Zeer fijne pasvorm in vergelijking met eerdere ervaringen.

Bekijk hier het product Shock Doctor Ultra Suporter w/Ultra Carbon Flex >

Lonsdale Bokskap Super Pro Open Face rood 402043

Lonsdale Bokskap Super Pro Open Face rood 402043

Lonsdale Bokskap Super Pro Open Face rood 402043 1 10 9 Paul de Haas 2015-03-07

Bevalt prima en is zeker aan te raden voor beginnende boksers. Je hebt niet door dat er iets op je hoofdzit.

Bekijk hier het product Lonsdale Bokskap Super Pro Open Face rood 402043 >

Lonsdale Bokskap Full Face Pro 402279

Lonsdale Bokskap Full Face Pro 402279

Lonsdale Bokskap Full Face Pro 402279 1 10 9 R.Fransen 2015-03-07

Heeft een goede hoofd pasvorm door de verstelbare klittenbandsluiting. Ik merk geen hinder met het boksen (kap is niet zo zwaar).

Bekijk hier het product Lonsdale Bokskap Full Face Pro 402279 >

Booster HGL-B hoofdbeschermer

Booster HGL-B hoofdbeschermer

Booster HGL-B hoofdbeschermer 1 10 9 Youri 2015-01-13

Alle kleding van Booster, ziet er goed uit en heeft mooie pasvorm. Hoofdbeschermer irriteert niet aan het hoofd en zit ook fijn tijdens lange trainingen.

Bekijk hier het product Booster HGL-B hoofdbeschermer >

Tufwear enkelkous zwart

Tufwear enkelkous zwart

Tufwear enkelkous zwart 1 10 9 Yoeri Fixe 2015-01-22

Leuke enkelkousen, waren snel thuis zoals mijn andere bestellingen. Veel artikelen van Turfwear en vind het een erg mooi merk wat ook een hele fijne pasvorm heeft

Bekijk hier het product Tufwear enkelkous zwart >

Adidas Enkelbeschermers

Adidas Enkelbeschermers

Adidas Enkelbeschermers 1 10 9 Gustaaf Lievendag 2016-06-29

prima product heb het maar een week ,dus kwa duurzaamheid kan ik nog niks vertellen

Bekijk hier het product Adidas Enkelbeschermers >

Adidas Buik Beschermer

Adidas Buik Beschermer

Adidas Buik Beschermer 1 10 9 Ton 2014-10-09

Prima buikbeschermer die ook fijn zit tijdens lange trainingen, fijn om met trainingspartner mee te trainen

Bekijk hier het product Adidas Buik Beschermer >

Adidas Buik Beschermer

Adidas Buik Beschermer

Adidas Buik Beschermer 1 10 10 Twan 2015-01-19

fijne buik beschermer van goede kwaliteit en de prijs valt nog reuze mee, boven mijn verwachtingen. Tevens vond ik de levering erg snel en was netjes verpakt

Bekijk hier het product Adidas Buik Beschermer >

Adidas Kniebeschermer

Adidas Kniebeschermer

Adidas Kniebeschermer 1 10 9 Stephan 2014-10-13

Prima bescherming voor op de knieën, bestel vaak bij vechtsport24, altijd snel thuis

Bekijk hier het product Adidas Kniebeschermer >

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Protectie > Beoordelingen

Print