Queen

Queen Boxing Equipment is hét merk voor boks producten voor vrouwen. Dit merk biedt uitrusting voor bokssporten, van handschoenen tot shorts en scheenbeschermers.

Waarom u de producten nodig heeft? Vechtsport is een sport waarbij het lichaam behoorlijk wat rake klappen moet incasseren. Het is daarom van essentieel belang dat het lichaam wordt beschermd. Queen Boxing Equipment biedt producten om de prestaties te verbeteren en het lichaam tegelijkertijd te beschermen.

Met de jaren is boksen onder vrouwen steeds populairder geworden. Het wordt steeds meer gedaan en het heeft over de jaren ook meer aandacht gekregen. Dat is waarom het Thaise bedrijf Twins een speciale tak heeft aangemaakt voor boks producten voor vrouwen. Queen Boxing Equipment is daarmee ook het nummer 1 merk op het gebied van boks uitrusting voor vrouwen. Het moederbedrijf, Twins, is al sinds 1992 actief in de bokswereld. Hoewel de focus van dit bedrijf voornamelijk ligt op het produceren van Thai boks producten, verbreedt Queen zich tot een ruimer gebied.

Op Fitness24 vindt u het assortiment van dit merk. Scheenbeschermers, enkelbanden, handschoenen en thaiboksbroeken, u koopt het allemaal hier. En omdat Queen wilt dat vrouwen er altijd goed uitzien tijdens het sporten: broeken in verschillende kleuren. Koop nu uw Queen Boxing Equipment.

Queen
Sorteren

     

Queen BGQ Vixen bokshandschoenen Queen BGQ Vixen bokshandschoenen (QUEENBGQV)

Deze leren bokshandschoenen van Queen zijn speciaal gemaakt voor dames. De Queen bokshandschoenen, die zijn gemaakt in Thailand in de productielijn van Twins en King, hebben een speciale prettige pasvorm voor dames, worden gekenmerkt door hun duurzaamheid en aantrekkelijke prijs/kwaliteitsverhouding. Deze Queen bokshandschoenen hebben een lange en makkelijk verstelbare klitteband sluiting voor de ideale pasvorm.

€115,50

 (incl. BTW)

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Merken > Queen

Print