Schoenen

Zonder de juiste schoenen, is nog geen atleet ver gekomen. Muhammed Ali won zijn gevechten echt niet op zijn blote voeten! Balans en evenwicht zijn de belangrijkste aspecten in de vechtsport, en die balans begint bij uw voeten. Daarom komt Sanden Sports met een rijke schoenenlijn speciaal voor boksers!

Lees verder

Schoenen
Sorteren

     

Er zijn geen resultaten voor deze selectie

Stevig materiaal

Everlast en Adidas domineren in deze categorie, en dat is niet voor niets. Boksschoenen dienen in de eerste plaats van goed, stevig materiaal gemaakt te zijn. Optimale steun en de perfecte pasvorm zijn musts. Daarbij bestaat elke schoen uit suède en leer, twee kwalitatief goede materialen. Schokabsorberend materiaal zorgt ervoor dat u niet belemmert wordt tijdens het sporten.

Adidas en Everlast snappen dat volledig. De schoenen die wij van deze merken verkopen, voldoen moeiteloos aan al jouw eisen, en komen daarnaast ook nog met de meest uitgesproken designs. Gaat u voor de authentieke hoge modellen? Of voelt u zich beter in de casual, gekleurde sneakertypes? Kies voor de schoen die uw unieke persoonlijkheid uitdraagt. Goede resultaten beginnen bij het juiste materiaal. Met de juiste schoenen, trekt u het beste van jezelf uit uw tenen!

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Momenteel zijn wij bezig met onderhoud aan deze webshop. Bekijk ons volledige assortiment op fitness24.nl. naar fitness24.nl

Home | Schoenen

Print