SKLZ

SKLZ biedt u sportproducten waarmee u niet alleen goede resultaten boekt, maar ook nog eens heel veel plezier beleefd. Van tennistrainers tot basketbalhoops en de nodige fitnessaccessoires.

Trainen kan op vele manieren. De een krijgt zijn dagelijkse hoeveelheid beweging via een sport, de ander duikt de sportschool in. SKLZ ontwerpt producten waarmee de sportschoolfanaat eens afstand kan doen van fitnessapparaten. Medicine balls, sandbags, power handles, speed sacs, voer oefeningen uit die u nooit eerder heeft geprobeerd. Op deze manier worden spieren in het lichaam op een nieuwe manier gestimuleerd. Voor goede resultaten is het belangrijk dat spieren op meerdere manieren worden getraind.

Wat dit Amerikaanse merk anders maakt dan alle andere fitnessmerken? SKLZheeft een veelzijdig aanbod aan producten puur bedoeld voor sportdoeleinden en producten geschikt voor vrijetijdsbesteding. Hierdoor beperkt het zich niet tot een beperkte doelgroep, maar is het toegankelijk voor iedereen. SKLZ maakt deel uit van het overkoepelende bedrijf Pro Performance Sports, wat al jaren actief is in de sportwereld. Het doel van dit merk? SKLZ probeert een atleet te begeleiden naar een hoger niveau en betere resultaten. Kiest u voor dit merk, dan kiest u voor de perfecte combinatie van innovatie en effectiviteit. Koop nu de producten van SKLZ.

SKLZ
Sorteren

     

SKLZ Bullet Band Uitverkoop SKLZ Bullet Band (SK6800003voorraad)

Arm sterkte resistance trainer. De Bullet Band resistance trainer stelt spelers in staat om te werken op de belangrijkste werp-spieren met behoud van een werp-grip. Ook worden stabilisatorspieren getraind voor letselpreventie. Neem het overal mee naartoe en het is te koppelen aan een stabiele deur met de dual-purpose anker.

€29,95

€12,49

  uw voordeel €17,46 (incl. BTW)

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Merken > SKLZ

Print