SKLZ Beoordelingen

SKLZ

SKLZ biedt u sportproducten waarmee u niet alleen goede resultaten boekt, maar ook nog eens heel veel plezier beleefd. Van tennistrainers tot basketbalhoops en de nodige fitnessaccessoires.

Trainen kan op vele manieren. De een krijgt zijn dagelijkse hoeveelheid beweging via een sport, de ander duikt de sportschool in. SKLZ ontwerpt producten waarmee de sportschoolfanaat eens afstand kan doen van fitnessapparaten. Medicine balls, sandbags, power handles, speed sacs, voer oefeningen uit die u nooit eerder heeft geprobeerd. Op deze manier worden spieren in het lichaam op een nieuwe manier gestimuleerd. Voor goede resultaten is het belangrijk dat spieren op meerdere manieren worden getraind.

Wat dit Amerikaanse merk anders maakt dan alle andere fitnessmerken? SKLZheeft een veelzijdig aanbod aan producten puur bedoeld voor sportdoeleinden en producten geschikt voor vrijetijdsbesteding. Hierdoor beperkt het zich niet tot een beperkte doelgroep, maar is het toegankelijk voor iedereen. SKLZ maakt deel uit van het overkoepelende bedrijf Pro Performance Sports, wat al jaren actief is in de sportwereld. Het doel van dit merk? SKLZ probeert een atleet te begeleiden naar een hoger niveau en betere resultaten. Kiest u voor dit merk, dan kiest u voor de perfecte combinatie van innovatie en effectiviteit. Koop nu de producten van SKLZ.


Lees meer over SKLZ >

Bezoekers van onze site beoordelen producten van SKLZ gemiddeld met een 7,5 in de 2 reviews hieronder :

SKLZ balance mat 47 x 42 cm

SKLZ balance mat 47 x 42 cm

SKLZ balance mat 47 x 42 cm 1 10 7 A.M. Derksen 2015-01-06

er was een vertraagde levering; de communicatie was niet zo goed verlopen, maar uiteindelijk is het contact prettig verlopen en de mat is toch snel geleverd.

Bekijk hier het product SKLZ balance mat 47 x 42 cm >

SKLZ Super Sandbag

SKLZ Super Sandbag

SKLZ Super Sandbag 1 10 8 Rene Voss 2014-11-15

geweldige eenvoudige training in huis

Bekijk hier het product SKLZ Super Sandbag >

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Merken > SKLZ > Beoordelingen

Print