Armpads

Armpads heeft u nodig om die snoeiharde stoten net een tandje krachtiger te krijgen! Geen enkele vechtsporter kan zonder de juiste armpads tijdens zijn training. Kwaliteit is daarbij een must. Vechtsport24 heeft de beste merken speciaal voor u alvast op een rijtje gezet..

Lees verder

Sorteren

     

Adidas Thaipad Gebogen small 9% Korting Adidas Thaipad Gebogen small (ADIBACTP01EU-S)

De Adidas Thaipad Gebogen small is speciaal ontwikkeld voor profesionals. De armpad is gemaakt van echt leder van de hoogste kwaliteit, zeer stevig en duurzaam. De padding is gemaakt van een extra stevig gelaagd EVA schuim wat zorgt dat de armpad niet vacuüm trekt maar de trappen en stoten reduceert tot een minimum. Ook zijn er luchtgaten zodat de lucht die uit het kussen wordt getrapt goed weg kan en het kussen niet scheurt.  Deze armpad is geschikt voor iedere vechtsporter. Voor zowel trainer als leerling.

Product tijdelijk uitverkocht

 

Adidas Thaipad Gebogen Large 9% Korting Adidas Thaipad Gebogen Large (ADIBACTP01EU-L)

Deze Adidas Thaipad Gebogen Large is speciaal ontwikkeld voor profesionals. De armpad is gemaakt van echt leder van de hoogste kwaliteit, zeer stevig en duurzaam. De padding is gemaakt van een extra stevig gelaagd EVA schuim wat zorgt dat de armpad niet vacuüm trekt maar de trappen en stoten reduceert tot een minimum. Ook zijn er luchtgaten zodat de lucht die uit het kussen wordt getrapt goed weg kan en het kussen niet scheurt.  Deze armpad is geschikt voor iedere vechtsporter. Voor zowel trainer als leerling.

Product tijdelijk uitverkocht

 

Adidas Armpad Deluxe Adidas Armpad Deluxe (ADIBAC054L)

Deze Adidas Armpad Deluxe is gemaakt van kunstleder, zeer stevig en duurzaam. Aan de achterzijde zijn nylon banden bevestigd die verstelbaar zijn om de armpad goed vast te kunnen houden. De padding is gemaakt van een extra stevig polyetherschuim wat zorgt dat de armpad niet vacuüm trekt maar de trappen en stoten reduceert tot een minimum. Ook zijn er luchtgaten zodat de lucht die uit het kussen wordt getrapt goed weg kan en het kussen niet scheurt. Dit alles samen zorgt voor veel trainingscomfort.

Product tijdelijk uitverkocht

 

Adidas Armpad Standaard Adidas Armpad Standaard (ADIBAC054S)

De Adidas Armpad Standaard is gemaakt van PU, zeer stevig en duurzaam. Aan de achterzijde zijn nylon banden bevestigd om de armpad goed vast te kunnen houden. De padding is gemaakt van een extra stevig polyetherschuim wat zorgt dat de armpad niet vacuüm trekt maar de trappen en stoten reduceert tot een minimum. Ook zijn er luchtgaten zodat de lucht die uit het kussen wordt getrapt goed weg kan en het kussen niet scheurt. Dit alles samen zorgt voor veel trainingscomfort.

Product tijdelijk uitverkocht

 

Tufwear thai armpad leer Uitverkoop Tufwear thai armpad leer (T98VRR)

Deze armpad is gemaakt van een zeer duurzaam leder. Geproduceerd met oog voor detail. De armpad heeft een zeer goede en stevige padding die de trappen stoten tot een minimum reduceert. Aan de achterzijde zitten twee klittenbandsluitingen en een goede handgreep voor de perfecte grip. Deze armpad is ook te gebruiken voor de elleboog of knieen.

De TUF Wear armpad is leverbaar in de kleur zwart met rood en in de maat 47 x 20 x 15 cm.

Product tijdelijk uitverkocht

 

Tufwear thai armpad PU Uitverkoop Tufwear thai armpad PU (T102)

Deze armpad is gemaakt van PU materiaal, geproduceerd met oog voor detail. De armpad heeft een zeer goede en stevige padding die de trappen stoten tot een minimum reduceert. Aan de achterzijde zitten meerdere grepen, zodat de armpad altijd goed vast te pakken is.

De TUF Wear armpad is leverbaar in de kleur zwart met rood en in de maat 45 x 20 x 15 cm.

Product tijdelijk uitverkocht

 

Sportief armpad 45 X 20 X 15 cm Sportief armpad 45 X 20 X 15 cm (SPARM45BLROZW)

Dit armpad is gemaakt van zeer duurzaam bisonyl, te vergelijken met vrachtwagen zeil, en het wordt gevuld met foam dat de trappen en stoten reduceert tot een minimum. De armpads zijn uiterst geschikt om trappen en stoten mee op te vangen en dus heerlijk om mee te trainen. Ideaal voor in de sportschool maar ook zeker om thuisgebruik.

Product tijdelijk uitverkocht

 

Hammer armpad leer 40 x 19 x 11 cm Thai Pad Hammer armpad leer 40 x 19 x 11 cm Thai Pad (H85038)

Deze hammer armpad 40 x 19 x 11 cm Thai Pad heeft een zeer groot stootoppervlak. De armpad is van leer gemaakt waardoor hij super sterk en duurzaam is.

Aan de achterzijde zijn drie grepen bevestigt waar u arm doorheen moet, deze zijn afzonderlijk af te stellen waardoor hij een ultiem draagcomfort heeft! De handgrepen zijn extra stevig genaaid waardoor ze super sterk zijn.

De goede bescherming wordt bereikt door een 11 cm dikke foam laag, deze absorbeerd de stoten perfect!

Product tijdelijk uitverkocht

 

Twins TKP-5 Pao thai pads Twins TKP-5 Pao thai pads (TWINSTKP5PAO)

De Twins TKP-5 Pao is een van de meest bekende pads op de markt die een bewezen lange levensduur hebben! Maat: 18x38x5cm

Product tijdelijk uitverkocht

 

Twins TKP-6 Pao thai pads Twins TKP-6 Pao thai pads (TWINSTKP6PAO)

De Twins TKP-6 Pao is een van de meest bekende pads op de markt die een bewezen lange levensduur hebben! Maat: 20x41x6cm

Product tijdelijk uitverkocht

 

Verbeter uw stoot

Adidas Boxing, Booster, Tuf Wear en de veelgeprezen Twins Special vormen de basis bij onze categorie armpads. Vooral die laatste heeft zich al talloze malen aan talloze klanten bewezen als de absolute winnaar wanneer het aankomt op een lange levensduur. Het (synthetische) leder, waarmee de Twins armpads bekleed zijn, zorgen voor stevig- en degelijkheid. Een slimme investering dus! Als uw budget minder ver rijkt, zijn goedkopere opties natuurlijk ook mogelijk. PU3G, kunstleder en duurzaam bisonyl zijn allemaal alternatieven die stuk voor stuk geweldig werken.

Al onze armpads zijn gevuld met stevige padding. Hierdoor worden stoten perfect geabsorbeerd en kunt u op een prettige en veilige manier trainen. Kies uit verschillende modellen met uiteenlopende afmetingen, maar ook uit uiteenlopende kleuren. Alle armpads zijn zwart in combinatie met een andere kleur, zoals rood, geel of blauw. Op die manier zijn ze niet alleen functioneel maar ook erg stijlvol! Met zorg afgewerkte details geven elke armpad een schitterend design. De meerdere grepen op de achterzijde zorgen ervoor dat u of uw trainer de armpad altijd stevig vast weet te houden. Ideaal voor in de sportschool of gewoon thuis, want een goede trainingssessie is uitgesloten zonder de juiste armpads!

8.4
Twins TKP-6 Pao thai pads 1 10 9 9/10 Twins TKP-6 Pao thai pads

Volgende dag in huis ontvangen en je kunt gewoon voelen dat deze pad van erg duurzaam e...

Twins TKP-2 Pao thai pads 1 10 8 8/10 Twins TKP-2 Pao thai pads

Fijn om in sportschool te trainen met trainingspartner. Pluspunt zijn de stevige handgr...

Hammer armpad leer 40 x 19 x 11 cm 1 10 7 7/10 Hammer armpad leer 40 x 19 x 11 cm

De armpads zijn prima. Alleen de grepen zouden een stuk langer moeten zijn. wanneer je...

Sportief armpad 45 X 20 X 15 cm luxury 1 10 10 10/10 Sportief armpad 45 X 20 X 15 cm luxury

Fijne armpad waar je hard op kan trainen voor stoten en trappen, goede padding en stevi...

Sportief armpad 45 X 20 X 15 cm 1 10 8 8/10 Sportief armpad 45 X 20 X 15 cm

Niet verwacht zoon goede kwaliteit te krijgen voor dit bedrag, werkt erg goed om op te ...

Bekijk alle Beoordelingen
Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Momenteel zijn wij bezig met onderhoud aan deze webshop. Bekijk ons volledige assortiment op fitness24.nl. naar fitness24.nl