TRX

TRX biedt u een goedkope en effectieve manier van sporten: de suspension trainer. U kunt enorm veel geld besparen op dure fitnessapparaten en kiezen voor een compact fitnessmiddel waarbij u toch een all-in-one work out krijgt.

Wat een TRX suspensiontrainer is? Het is een middel dat is ontwikkeld naar aanleiding van suspension training. Bevestig het aan de muur of elders in huis en u kunt de work out beginnen. Naast ruimtebesparing is de suspensiontrainer ook populair omdat een korte sessie genoeg is. Er wordt namelijk met het eigen lichaamsgewicht getraind. Met het revolutionaire product van TRX wordt zowel kracht- als instabiliteitstraining uitgevoerd door enkel het eigen gewicht te gebruiken. De spieren worden dus niet alleen maximaal gebruikt, maar er wordt tegelijkertijd gewerkt aan flexibiliteit, conditie en balans.

Hoewel het Amerikaanse merk nog relatief jong is, heeft het sinds de oprichting in 2004 de fitnesswereld overgenomen. De suspensiontrainers zijn razend populair vanwege hun compactheid, veelzijdigheid en effectiviteit. Met roots in de Amerikaanse Navy SEALs, een speciale marine eenheid, zijn work outs met een suspensiontrainer gegarandeerd intensief en effectief.

Op Fitness24 vindt u TRX suspensiontrainers tegen scherpe prijzen. Kies voor een home uitvoering, ideaal voor beginners, of voor de PRO of Tactical Kit (to go). Een all-in-one work out krijgt u met de suspensiontrainer van TRX.   

TRX
Sorteren

     

TRX X-Mount TRX X-Mount (TRXXMOUNT)

Maak uw eigen fitness station waar u maar wilt met de X Mount! De X Mount is te bevestigen aan muur, balk of plafond en creëert zo overal een efficiente trainingsruimte.

€49,95

 (incl. BTW)

TRX Suspension Trainer Force Kit Tactical met App TF00331 TRX Suspension Trainer Force Kit Tactical met App TF00331 (TF00331APP)

Met de TRX Suspension Trainer Force Kit Tactical met TRX APP TF00331 gaat u aan het werk met kracht en stabiliteit, voornamelijk in de romp. U heeft geen dure apparaten meer nodig. TRX brengt fitness back to basics. Dankzij de extra karabijn is  het nog makkelijker te bevestigen.

€278,95

 (incl. BTW)

TRX Suspension Trainer Home (TF00314) 12% Korting TRX Suspension Trainer Home (TF00314) (TF00314)

Met de TRX Suspension Trainer Home (TF00314) gaat u aan het werk met kracht en stabiliteit, voornamelijk in de romp. U heeft geen dure apparaten meer nodig, TRX brengt fitness back to basics. Dankzij de extra karabijn is het nog makkelijker te bevestigen. Wanneer u dan gebruik gaat maken van het eigen lichaamsgewicht en de zwaartekracht krijgt u een nog effectievere core training.

€199,95

€174,95

  uw voordeel €25,- (incl. BTW)

TRX Suspension Trainer PRO model (TF00330) 5% Korting TRX Suspension Trainer PRO model (TF00330) (TF00330)

Met de TRX Suspension Trainer Pro gaat u aan het werk met kracht en stabiliteit, voornamelijk in de romp. U heeft geen dure apparaten meer nodig, TRX brengt fitness back to basics. Dankzij de extra karabijn is  het nog makkelijker te bevestigen.

€268,95

€254,95

  uw voordeel €14,- (incl. BTW)

TRX Suspension Trainer Force Kit Tactical (TF00331) Weekendactie Uitverkoop TRX Suspension Trainer Force Kit Tactical (TF00331) Weekendactie (TF00331)

TRX Suspension Trainer Force Kit Tactical (TF00331) Met de TRX Suspension Trainer Force Kit Tactical (TF00331) gaat u aan het werk met kracht en stabiliteit, voornamelijk in de romp. U heeft geen dure apparaten meer nodig, TRX brengt fitness back to basics. Dankzij de extra karabijn is  het nog makkelijker te bevestigen. Inclusief TRX Force Super App!

€279,95

€249,95

  uw voordeel €30,- (incl. BTW)

TRX Suspension Trainer PRO model (TF00330) Weekendactie Uitverkoop TRX Suspension Trainer PRO model (TF00330) Weekendactie (TF00330)

Met de TRX Suspension Trainer Pro gaat u aan het werk met kracht en stabiliteit, voornamelijk in de romp. U heeft geen dure apparaten meer nodig, TRX brengt fitness back to basics. Dankzij de extra karabijn is  het nog makkelijker te bevestigen.

€289,90

€237,50

  uw voordeel €52,40 (incl. BTW)

Home | Merken > TRX

Print